Bilutleie på Drammen

 

Mest populære i Drammen

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Drammen som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Drammen-stasjon

Adresse

Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 122, 3041 Drammen, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved Drammen

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Drammen! Byen er delt i to av Drammenselva, og i den sørlige delen finner du stasjonen vår. Herfra er det bare noen få hundre meter til motorveien E18 som går langs hele kystområdet i Sør-Norge, og også til Oslo mot nordøst. Like mot øst kan du ta inn på Fv. 319 som leder deg langs Drammensfjorden med vakkert kystlandskap. Hvis du vil ta deg raskt vestover kan du kjøre inn i veitunnelen som fører deg til Mjøndalen. Det er også flere skisentre i nærheten for vintersportsaktiviteter. Drammensbadet er et fint sted for familien, hvor du både kan svømme og nyte velvære-avdelingen. Byens sentrum har gjennomgått flere ansiktsløftinger de siste årene, og få fotballbaner i Norge kan oppvise like god stemning på kampene som Marienlyst Stadion.
Det er både praktisk og enkelt å leie bil hos Sixt i Drammen

Det er både praktisk og enkelt å leie bil hos Sixt i Drammen

Du kan enten booke leiebilen fra Drammen over nett eller ta en telefon til oss %u2013 dermed vil ordren din behandles og gjøres klar. Kategoriene å velge blant er sedan og stasjonsvogn for familien på ferie, kompaktbiler dersom du ikke trenger mye plass, firehjulstrekkere som har ekstra godt veigrep, minibusser med mange seter, eller premium-biler med høy komfort. Sixt kan garantere at du får en leiebil i Drammen i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan leie bil i Drammen selv om du er under 25 år, og tilleggstjenester som ekstra sjåfør og GPS vil gjøre det enklere å oppleve denne delen av Norge. Med leiebil fra Drammen har du enkel tilgang til det sentrale østlandsområdet.
Show more

Greit å vite når du leier på Drammen

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Drammen?
For å leie en bil med SIXT ved Drammen må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Drammen.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Drammen?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 11 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Drammen

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Drammen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Drammen?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Drammen

Vis mer