Bilutleie i Amsterdam

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Amsterdam

Leiebiltjenester fra Sixt i Amsterdam

Leiebiltjenester fra Sixt i Amsterdam

Nederland er en virkelig fin turistdestinasjon. Det gjelder selvfølgelig for hovedstaden Amsterdam, men det er også verdt å se flere av områdene i det lille landet. Da kan det være nyttig å bestille bilutleie i Amsterdam fra Sixt og ha byen som utgangspunkt for å utforske Nederland videre. Du kan føle deg som hjemme i en kvalitetsbil fra Sixt, som for eksempel en personbil, stasjonsvogn eller en 4x4. Du kan bestille en leiebil i Amsterdam som oppfyller akkurat dine behov, uansett om det er en luksusbil eller et mer økonomisk alternativ.Du kan velge å legge til en rekke ekstra leiebiltjenester når du bestiller leiebil i Amsterdam. Om du ønsker barnesete, GPS eller ekstra sjåfør, så er dette tilgjengelig hos oss. Ovenfor kan du lese mer om hvilke stasjoner som er tilgjengelig i Amsterdam, beregne priser på reisen din og bestille leiebilen over internett. Vi i Sixt sørger for at bilkategorien du velger er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.
Kjøretur i Amsterdam med Sixt

Kjøretur i Amsterdam med Sixt

Amsterdam er en koselig og ikonisk by i Nederland med svært mange kanaler og små broer som går over kanalene. Man kommer seg enkelt til Amsterdam fra Norge ved å fly til flyplassen Schiphol som ligger et stykke utenfor byen. For å komme seg inn til byen kan man booke en leiebil på Amsterdam Schiphol Airport. Når du er vel fremme i byen anbefales det å ta en rusletur blant de flotte bygningene og de smale kanalene. Gå gjerne innom De Dam som er det kjente torget hvor man blant annet finner det kongelige palasset. Byen har også et av verdens beste miljøer for kunst og kultur, og alle interesserte bør besøke Rijksmuseum og Van Gogh-museet. Det er også et hav av restauranter, kaféer og spennende nattklubber i Amsterdam som du ikke bør gå glipp av. Ved å bestille bilutleie i Amsterdam kan du enkelt også oppleve de flotte destinasjonene i Nederland som ligger utenfor hovedstaden, for eksempel de spesielle byene Haag, Rotterdam og Utrecht.
Show more
Greit å vite når du leier i Amsterdam
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Amsterdam?
For å leie en bil med SIXT ved Amsterdam må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Amsterdam.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Amsterdam?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Amsterdam. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 9419 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,4)
Kjøretøyet
(4,4)
På Sixt-stasjonen
(4,3)

Vanlige spørsmål om leie i Amsterdam

Hva trenger jeg for å leie en bil i Amsterdam?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Amsterdam?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Amsterdam?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?