Bilutleie på Kaunas Flyplass

 

Mest populære i Kaunas Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kaunas Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Kaunas Flyplass-stasjon

Adresse

Oro uosto str. 4, 54460 Karmelava, Kaunas distr., Litauen
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 18:00
Lør - Søn
10:00 - 17:00
Helligdager
10:00 - 17:00

Våre tjenester ved Kaunas Flyplass

Sixt bilutleie på Kaunas flyplass i Litauen

Sixt bilutleie på Kaunas flyplass i Litauen

Med din egen leiebil kan du nyte full mobilitet og slippe å holde styr på avgangstider for kollektivtrafikken. Prøv gjerne en leiebil fra oss for å gjøre det praktisk og rimelig for deg selv. Fra vår oppgraderte bilpark kan du velge mellom en rekke modeller fra de mest kjente leverandørene, som Toyota og BMW. Ekstragoder som 200 kilometer gratis kjørelengde og tredjepartsforsikring får du alltid medberegnet i prisen, pluss GPS for et beskjedent ekstrabeløp. Våre kategorier er familiebiler som SUV og stasjonsvogn, 4x4, eller sportsbiler og cabrioleter for deg som vil ha det lille ekstra.
Hvordan leie bil på Kaunas lufthavn, KUN?

Hvordan leie bil på Kaunas lufthavn, KUN?

Dette er landets nest travleste flyplass, og den ligger omtrent 14 kilometer fra Kaunas bysenter. Grunnet den sparsomme størrelsen finner du fort frem til vår utleiestasjon innenfor flyplassområdet, der du vil bli tatt hjertelig imot av våre serviceinnstilte ansatte. Her kan du både hente og levere leiebilen tilbake, og vi ønsker å tilpasse oss din timeplan ved å la deg utføre begge deler døgnet rundt. Sixt viser til at vi bare kan garantere bilkategori, mens en spesifikk modell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan se og gjøre med leiebil fra Kaunas flyplass

Hva du kan se og gjøre med leiebil fra Kaunas flyplass

Kaunas er et høyst interessant sted for deg som elsker historie, den har nemlig en egen gamleby full av bygninger i renessanse- og barokkstil, og her finner du også rådhuset og byens slott, som er klare til å beundres. Her finnes også flere museer, blant annet for kommunikasjon og litteratur, og gamlebyen har en rekke restauranter, der du vil oppleve en spesiell stemning som du ikke finner mange steder ellers i verden. Byens hovedstad er en knapp totimers kjøretur unna, og selvsagt ligger resten av landet til din disposisjon når du har et eget kjøretøy. Vi ønsker deg velkommen til å hente din leiebil fra Sixt bilutleie på Kaunas flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Kaunas Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Kaunas Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Kaunas Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kaunas Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kaunas Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 175 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Kaunas Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kaunas Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kaunas Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Kaunas Flyplass

Vis mer