Bilutleie i Palanga

 

Mest populære i Palanga

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Palanga Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Palanga

Hvordan skaffe leiebil i Palanga?

Hvordan skaffe leiebil i Palanga?

Palanga i Litauen innbyr til sommer og sol med sine fristende strender. Strendene kan bli opptil 300 meter brede og strekker seg i flere kilometer langs kysten. Her finner du alt som trengs for en komplett badeferie. Piren som strekker seg langt ut fra stranden, tiltrekker seg store folkemengder om kveldene, og stedet byr også på en egen shoppinggate med flere spisesteder i tillegg til mange aktiviteter som er knyttet til vann og sand. Flere andre interessante tettsteder ligger like i nærheten, og er lett å ta seg til med leiebil fra Palanga. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy i kategorier som familiebiler, økonomibiler og minibusser, eller du kan unne deg en eksklusiv kjøreopplevelse med en av våre luksusmodeller.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Palanga og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt gir alle sine kunder en forsikret bil, og air condition kommer stort sett også alltid med på kjøpet. Velg deg andre nyttige tilleggsgoder på våre nettsider, som GPS og fri kjørelengde som lar deg se hele kysten uten å tenke på avstandene. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Palanga

Hva du kan oppleve med leiebil i Palanga

Få fullt utbytte av leiebilen din i Litauen ved å kjøre langs kysten på jakt etter ditt eget favorittsted. Deretter er det bare å slå leir og kaste seg ut i det blå havet. Like sør for Palanga sentrum finner du det flotte Amber-museet som er en del av det nasjonale kunstmuseet. Tilknyttet museet finner du en botanisk hage med en variert flora. Enda litt lenger sørover finner du den unike kirkegården Anaiciai med mange gravsteiner i forskjellig byggestil, og i Palanga by finner du også landets eldste apotek. La Sixt bilutleie i Palanga bli ditt førsteinntrykk av denne regionen i Litauen.
Show more

Greit å vite når du leier i Palanga

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Palanga?
For å leie en bil med SIXT ved Palanga må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Palanga.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Palanga?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Palanga. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 97 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Palanga

Hva trenger jeg for å leie en bil i Palanga?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Palanga?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Palanga?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Palanga

Vis mer