Bilutleie på Palanga Flyplass

 

Mest populære i Palanga Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Palanga Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Palanga Flyplass-stasjon

Adresse

Liepojos 1, 00169 Palanga, Litauen
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 18:00
Lør - Søn
10:00 - 17:00
Helligdager
10:00 - 17:00

Våre tjenester ved Palanga Flyplass

Sixt bilutleie på Palanga flyplass i Litauen

Sixt bilutleie på Palanga flyplass i Litauen

Sixt gjør det enkelt og praktisk å bestille leiebil på Palanga flyplass. Velger du oss, er du sikret gode tilbud og en hyggelig kundeopplevelse, samt en komfortabel leiebil som lar deg komme fram dit du vil. I den moderne bilflåten vår finner du kategoriene sedan, stasjonsvogn, 4x4 og SUV, eller unn deg litt luksus med en av våre sportsbiler eller cabrioleter. Vi gir deg gode ekstratilbud som air condition og tredjepartsforsikring med mer, og alt kommer med samtlige modeller. For et beskjedent ekstrabeløp får du også med GPS for å finne enkelt frem.
Hvordan leie bil på Palanga internasjonale lufthavn, PLQ?

Hvordan leie bil på Palanga internasjonale lufthavn, PLQ?

Denne flyplassen ligger tett opp mot kystlinjen og opplever en økning i passasjerer når det er sommersesong, blant annet fra London Stansted. Inne i terminalen vil du lett finne frem til vår utleiestasjon, der våre hyggelige medarbeidere vil hjelpe deg med eventuelle reisetips. Du vil bli hjulpet raskt frem til stedet hvor din personlige leiebil står klar til bruk, og her kan du slippe å tenke på tiden på innleveringsdagen, ettersom du kan levere bilen tilbake når som helst på døgnet. Vær oppmerksom på at Sixt ikke kan love deg en spesifikk bilmodell, kun kategori.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Palanga flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Palanga flyplass

Palanga er en sommerdestinasjon som innbyr til avslappende strandliv. Det er det fremste badestedet i hele Litauen, med strender som strekker seg så langt øyet kan se, faktisk hele 18 kilometer. Kjør til det storslåtte Tiskeviciai-palasset, som er over 100 år gammelt og har en praktfull tilhørende hage med fontener og sjeldne planter. Ved strandområdet kan du gå ut på den lange piren og iaktta en vakker solnedgang, eller bare slå deg ned på stranda der du kan slikke sol eller kaste deg ut i bølgene. Finn ditt eget favorittsted langs stranda med en leiebil fra Sixt bilutleie på Palanga flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Palanga Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Palanga Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Palanga Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Palanga Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Palanga Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 96 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Palanga Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Palanga Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Palanga Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Palanga Flyplass

Vis mer