Bilutleie på Vilnius Flyplass

 

Mest populære i Vilnius Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Vilnius Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Vilnius Flyplass-stasjon

Adresse

Rodunios Kelias 1, 02189 Vilnius, Litauen
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 00:00
Helligdager
08:00 - 00:00

Våre tjenester ved Vilnius Flyplass

Sixt bilutleie på Vilnius flyplass i Litauen

Sixt bilutleie på Vilnius flyplass i Litauen

Sixt ønsker velkommen til landets største flyplass, Vilnius, der vi kan hjelpe deg med en hyggelig leiebilopplevelse. Vi er en av de eldste forhandlerne i bransjen, og en prissammenligning vil vise at Sixt er et av de mest prisgunstige valgene. Vi kan skilte med alle slags kategorier, nemlig familiebiler som stasjonsvogn og SUV, robuste 4x4, varebiler som gir rikelig med plass, eller hvorfor ikke prøve en av våre sportsbiler for å skjemme deg selv litt bort? Ekstratilbud som air condition og lokasjonstillegg får du uansett kategori, og vi anbefaler GPS for et nesten ubetydelig ekstrabeløp.
Hvordan leie bil på Vilnius flyplass, VNO?

Hvordan leie bil på Vilnius flyplass, VNO?

Årlig passerer det over 3 millioner reisende gjennom terminalbygget, og Vilnius flyplass er lokalisert kun 6 kilometer fra hovedstaden. Derfor ligger din destinasjon bare 15 minutters kjøring unna. Vi har selvsagt stasjoner plassert i Vilnius bysentrum også, så ikke nøl med å oppsøke oss dersom du trenger vår assistanse. Sixt gir deg fullstendig reisefrihet ved å ha døgnåpent tilbud for både inn- og utlevering av kjøretøyet. Vær oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis kan love en bestemt bilmodell, men kategorien du booker, er garantert.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Vilnius flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Vilnius flyplass

Dette er en hovedstad full av opplevelser, spesielt for deg som liker arkitektur og historie. Kjør til gamlebyen og se blant annet St. Annas kirke, med sin særegne gotiske byggestil, og se det storslåtte presidentpalasset som dateres tilbake til det 14. århundre. For å se en mer moderne byggestil kan du ta leiebilen til forretningsstrøket, med det 148 meter høye Europa-tårnet, og du kan også nyte utsikten fra observasjondekket. Langs Neris-elven, som renner gjennom byen, kan du oppdage flere flotte grøntområder og broer som du kan oppleve på nært hold. Dette er bare noen få av mulighetene som åpner seg med en leiebil fra Sixt bilutleie på Vilnius flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Vilnius Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Vilnius Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Vilnius Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Vilnius Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Vilnius Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 726 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Vilnius Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Vilnius Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Vilnius Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Vilnius Flyplass

Vis mer