Bilutleie på Amman Mecca Street

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Amman Mecca Street-stasjon

Adresse

135 Mecca Street Cadillac showroom, 11118 Amman, Jordan
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tor
08:00 - 17:30
Lør - Søn
08:00 - 17:30

Våre tjenester ved Amman Mecca Street

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Mecca Street i Amman. Jordans spennende hovedstad frister med historiske ruiner, en vennlig lokalbefolkning, hoteller i verdensklasse og noe av det beste av Midtøstens smaksrike mat. Her finner du oss i en av byens travleste gater med et stort utvalg butikker og restauranter. I nærheten ligger kjøpesenteret Mecca Mall og sentrum med attraksjoner som Citadel-ruinene og det romerske amfiteateret. Med leiebil fra Mecca Street i Amman har du også et godt utgangspunkt for å utforske resten av landets severdigheter. Besøk de gylne sanddynene i ørkenen, oldtidsbyen Petra, vakre Wadi Rum og det salte Dødehavet. Flyplassen Queen Alia International Airport (AMM) ligger 30 kilometer unna sentrum. Herfra kommer du lettest til Mecca Street med taxi.
Komfortabel reise i Jordan med eget kjøretøy fra Mecca Street i Amman

Komfortabel reise i Jordan med eget kjøretøy fra Mecca Street i Amman

Blant våre biler kan du velge en sedan for bykjøring eller en romslig 4X4 som passer perfekt i ørkenlandskap og ulendt terreng. Trenger du mer plass, har vi også minibusser. I ørkenlandet Jordan vil du sette pris på at de fleste av våre biler leveres med air condition. Sixt har også inkludert ubegrenset kjørelengde i prisen så du kan dra på så mange utflukter du vil. Forhåndsreserver et navigasjonssystem når du bestiller bilen din på telefon eller nett, og et barnesete hvis du er på familieferie. Er du på forretningsreise eller skal oppholde deg lenge i landet? Hos Sixt kan du leie en mobiltelefon med et lokalt SIM-kort så du slipper dyre tellerskritt. Du kan også legge til en internettpakke. Med leiebil fra Mecca Street i Amman blir reisen din enklere!
Show more
Greit å vite når du leier på Amman Mecca Street
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Amman Mecca Street?
For å leie en bil med SIXT ved Amman Mecca Street må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Amman Mecca Street.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Amman Mecca Street?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Amman Mecca Street

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Amman Mecca Street?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Amman Mecca Street?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?