Bilutleie på Amman/Hotel Marriott

 

Veibeskrivelse til Amman/Hotel Marriott-stasjon

Adresse

Issam Al Ajlouni Street, 11190 Amman, Jordan
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Amman/Hotel Marriott

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie ved Amman Marriott Hotel! Her i Jordans fargerike hovedstad finner du historiske ruiner, markeder, shoppingsentre, luksushoteller og etter manges mening Midtøstens beste falafler! Du finner Sixt stasjon ved Amman Marriott Hotel bare en kort kjøretur fra sentrum. Her finner du noen av byens største severdigheter som moskeen Abu Darwish Mosque, Citadel-ruinene, det romerske amfiteateret og den populære gaten Rainbow Street med noen av byens beste butikker, restauranter, tehus og falafelsteder. Frister det med en tur ut av storbyen, er du bare noen timer unna Dødehavet med en leiebil fra Amman Marriott Hotel. Fra flyplassen Queen Alia International Airport (AMM) kommer du mest bekvemt til Marriott Hotel med taxi og får utlevert ditt eget personlige kjøretøy.
Opplevelser med personlig transport fra Amman Marriott Hotel

Opplevelser med personlig transport fra Amman Marriott Hotel

Blant våre leiebiler finner du et utvalg sedaner/saloons som passer utmerket for deg som er på forretningsreise eller byferie. Vi har også mange solide 4x4-modeller som egner seg godt til kjøring i ulendt terreng og ørkenlandskap. Vi har inkludert fri kjørelengde med våre biler så du har full fleksibilitet til å se alt du måtte ønske av det spennende ørkenlandet. Du kan også leie en GPS så du slipper å bruke tid på å studere kartet. Har du planer om å kjøre mye rundt i Jordan, kan du registrere en ekstra sjåfør som kan dele på kjøringen med deg. Og har du minstemann med på tur, kan du forhåndsreservere et barnesete. Nyt valgfriheten en leiebil fra Amman Marriott Hotel gir deg!
Show more

Greit å vite når du leier på Amman/Hotel Marriott

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Amman/Hotel Marriott.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Amman/Hotel Marriott?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Amman/Hotel Marriott?
Bestill en langtidsleie ved Amman/Hotel Marriott ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Amman/Hotel Marriott

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Amman/Hotel Marriott?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?