Bilutleie på Amman Flyplass

 

Mest populære i Amman Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Amman Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Amman Flyplass-stasjon

Adresse

Queen Alia Internat. Airport, 11118 Amman, Jordan
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Amman Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med Sixt sin lange erfaring i bransjen og vår topp moderne bilpark, lover vi deg kun fordeler når du bestiller din leiebil på Amman flyplass. Kategoriene du kan velge mellom er kompakte økonomibiler, familiebiler til allmenn bruk, 4x4 for alle typer veiforhold eller minibusser dersom dere reiser i gruppe. Vi gir alle våre kunder ubegrenset kjørelengde så du slipper å tenke på antall tilbakelagte kilometer, og vi inkluderer flere forsikringer i leiebilavtalen. For å optimalisere kjøreturen kan du bestille tilleggstjenester som ekstra sjåfør eller internett i bilen så du alltid kan være online. Med Sixt bilutleie på Amman flyplass får du en god leiebilavtale.
Hvordan skaffe leiebil på Amman flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Amman flyplass?

Flyplassen i Amman, også kjent som Queen Alia internasjonale lufthavn (AMM), er lokalisert 3 mil sør for Jordans hovedstad Amman. Dette gjør at du enkelt og raskt kan finne frem til ditt bestemmelsessted etter at du har forlatt lufthavnen. Flyplassen er svært moderne og oversiktlig noe som gjør det enkelt å finne frem til Sixt sin skranke straks du har forlatt ankomstområdet. Her vil våre ansatte geleide deg frem til din forhåndsbestilte leiebil. Vennligst vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere deg en spesiell bilmodell, men vil alltid gi deg en leiebil innen samme kategori.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Amman flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Amman flyplass

Med Jordans sentrale beliggenhet i Midtøsten, kan du glede deg over en hovedstad som er full av historiske severdigheter som du lettest kan besøke med leiebil fra Amman flyplass. Her er det mange ruiner som vitner om fordums storhet, og ta gjerne kjøreturen til det storslåtte gamle romerske teateret som har sett to årtusener. Det mystiske hulenettverk Kahf Ahl Al-Kahf er av stor religiøs betydning og verdt å ta turen innom. Ta gjerne med familien til et av de store shoppingsentrene med et stort utvalg butikker, og besøk også en lokal restaurant for å prøve deilig, eksotisk mat.
Show more

Greit å vite når du leier på Amman Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Amman Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Amman Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Amman Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Amman Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Amman Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Amman Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Amman Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?