Bilutleie i Amman

 

Mest populære i Amman

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Amman Flyplass som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Amman

Et godt leiebilforhold i Amman

Et godt leiebilforhold i Amman

Jordans hovedstad Amman er en av de enkleste destinasjonene for å kunne oppleve både det moderne og tradisjonelle Midtøsten. Med egen leiebil i Amman kan du enkelt manøvrere mellom byens mange fjell og ta deg ut til majestetiske ørkenområder utenfor bysentrum. Sixt bilutleie i Amman sørger for at du finner et kjøretøy som passer akkurat din reise perfekt. I vårt utvalg kan du velge mellom kompakte økonomibiler, familiebiler, robuste 4x4 til varierende veiforhold og minibusser for dere som reiser i gruppe.På vår stasjon for bilutleie i Amman sikrer du deg en god leieavtale. Du får ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen for samtlige av våre leiebiler, og du kan nyte turen uten å bekymre deg for tilbakelagte avstander. Det kan være greit å registrere en ekstra sjåfør hos Sixt hvis dere skal kjøre et stykke. Dette og flere andre tilleggsgoder får du for et lite tillegg. Finn oss på flyplassen, også kalt Queen Alia internasjonale lufthavn (AMM), der våre erfarne medarbeidere viser deg til din leiebil på stedet. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere noen spesifikk modell når du leier bil i Amman, men vi sørger for at du får ønsket bilkategori.
Opplev verdens kulturarv og en av Midtøstens vakreste byer

Opplev verdens kulturarv og en av Midtøstens vakreste byer

Med egen leiebil i Amman kommer du deg lett mellom byens to distinkte deler: urbane Vest-Amman med sine moderne kafeer, barer, kjøpesentre og gallerier, og det mer konservative Øst-Amman. Ammans «downtown» er også et må-se. Denne labyrinten av markeder, souqs, romerske ruiner, moskeer og kaffebarer er helt sentral for livet i Jordan. Uten en tur til citadellet på toppen av byens høyeste fjell, Jabal al-Qal%u2019a, er heller ingen Amman-opplevelse komplett. Med ubegrenset kjørelengde kan du også ta turen sørover til den legendariske antikke byen Petra, et av verdens undere, Dødehavet og den kjente ørkenen Wadi Rum helt sør i Jordan. Spør de ansatte på Sixt for flere gode reisetips i området.
Show more

Greit å vite når du leier i Amman

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Amman?
For å leie en bil med SIXT ved Amman må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Amman.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Amman?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Amman. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Amman

Hva trenger jeg for å leie en bil i Amman?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Amman?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Amman?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?