Bilutleie på Dublin Sør

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Dublin Sør-stasjon

Adresse

Rochestown Ave, Dublin, Irland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør
09:00 - 15:00
Søn
09:00 - 12:00
Helligdager
09:00 - 12:00

Våre tjenester ved Dublin Sør

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt sin stasjon for leiebil i Dublin Sør har alt du trenger for et komplett opphold i Irlands største by, og det skal godt gjøres å finne rimeligere priser enn de vi tilbyr. En rask kjøretur mot sørvest ligger Wicklow Mountains nasjonalpark med mange naturopplevelser, og Dublin by har mange muligheter for shopping samt restauranter fra alle verdenshjørner. Fra nærmeste togstasjon er det bare litt over en kilometer til vår filial, mens flere bussholdeplasser ligger bare et steinkast unna. Vi har mange gode tilbud og nyttige ekstratillegg som kommer godt med når du skal ut på biltur, og ikke nøl med å spørre våre lokalkjente medarbeidere om reisetips. Med leiebil fra Sixt bilutleie i Dublin Sør legger alt til rette for et stressfritt og komfortabelt opphold i Irland.
Hvordan skaffe leiebil i Dublin Sør?

Hvordan skaffe leiebil i Dublin Sør?

Enten du besøker Irlands østkyst i forbindelse med forretninger eller som ferierende, er det lett å finne et passende kjøretøy på vår filial i det sørlige Dublin. Her tilbyr vi kategorier som sedan og stasjonsvogner til gunstige priser, robuste og romslige firehjulstrekkere eller minibusser hvis dere reiser i en større gruppe. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Inkludert i avtalen får du tredjepartsforsikring og ubegrenset kjørelengde slik at du slipper å tenke på antall tilbakelagte kilometer og innlevering av kjøretøyet kan utføres døgnet rundt. Andre nyttige oppgraderinger som garantert GPS og mulighet for å være en ekstra sjåfør, kan enkelt bestilles på våre nettsider. Sixt bilutleie i Dublin Sør ønsker deg velkommen til "Den grønne øya".
Show more
Greit å vite når du leier på Dublin Sør
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Dublin Sør?
For å leie en bil med SIXT ved Dublin Sør må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dublin Sør.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Dublin Sør?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 344 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyet
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Dublin Sør

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Dublin Sør?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Dublin Sør?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?