Bilutleie på Dublin Flyplass

 

Mest populære i Dublin Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Dublin Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Dublin Flyplass-stasjon

Adresse

Terminal 1 and 2, . Dublin, Irland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
05:00 - 00:00
Helligdager
05:00 - 00:00

Våre tjenester ved Dublin Flyplass

Sixt bilutleie på Dublin flyplass i Irland

Sixt bilutleie på Dublin flyplass i Irland

En leiebil fra Sixt er den perfekte måten å forflytte deg fritt rundt på i denne unike hovedstaden. Vi tilbyr leiebiler tilpasset alle preferanser, enten du reiser alene eller i et reisefølge, og vi kan tilby konkurransedyktige priser. Vår bilpark består av praktiske familiebiler og robuste firhjulstrekkere fra høyt respekterte fabrikanter som VW og BMW, og dermed er Sixt et fornuftig valg. Vi ønsker ikke å hvile på våre laurbær, derfor yter vi våre kunder det lille ekstra ved å gi deg gratis oppgraderinger, blant annet ubegrenset kjørelengde og tredjepartsforsikring med mer.
Hvordan leie bil på Dublin lufthavn, DUB?

Hvordan leie bil på Dublin lufthavn, DUB?

Dublin lufthavn er landets hovedflyplass, som årlig mottar over 25 millioner reisende. Den er såpass stor at den består av 2 terminaler, men Sixt har selvsagt utleiestasjoner plassert i begge terminalene, så du slipper å gå langt for å møte oss. Straks du har funnet frem til en av våre stasjoner, vil du nyte førsteklasses kundeservice og få hjelp med alle spørsmål du måtte ha. Her kan du levere fra deg og hente leiebilen, men skulle du trenge assistanse under ditt opphold, har vi flere stasjoner inne i byen.Vi kan love deg kategorien du bestiller, men gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere en bestemt bilmodell.
Opplevelser med leiebil fra Dublin flyplass

Opplevelser med leiebil fra Dublin flyplass

Bruk leiebilen til å kjøre gatelangs og få en oversikt over din reiseplan, for Dublin har mye å by på. Den er kanskje Europas grønneste by, med Phoenix-parken og Herbert-parken som noen av de mer severdige. Ta familien med til dyrehagen, med egen katte- og primatavdeling som noen av godbitene. Kjør innom Dublin slott med en stor, steinbelagt slottsgård, og som har et over 700 år gammelt vakttårn. Med en leiebil fra Sixt bilutleie på Dublin flyplass blir det en smal sak å komme deg fra den ene opplevelsen til den andre.
Show more

Greit å vite når du leier på Dublin Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Dublin Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Dublin Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dublin Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Dublin Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 8762 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på Dublin Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Dublin Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Dublin Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?