Bilutleie i Dublin

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Dublin

Hvordan skaffe leiebil i Dublin?

Hvordan skaffe leiebil i Dublin?

I Irlands hovedstad Dublin kan du oppleve en spennende blanding av ny og gammel arkitektur. Som en av Europas eldste byer med et innbyggertall på cirka 500 000 i bykjernen, er den et attraktivt turistmål og travelt forretningssentrum. Med leiebil i Dublin kommer du deg praktisk og komfortabelt rundt enten du besøker byen for jobb eller ferie. På våre seks strategisk plasserte stasjoner, kan du velge blant et stor utvalg kjøretøy fra en topp moderne bilpark. Avhengig av stasjonen du velger, tilbyr Sixt bilutleie i Dublin bilkategorier som sedan, stasjonsvogn, minibuss eller firehjulstrekker hvis du har bruk for ekstra plass. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i sentrum og på flyplassen i Dublin og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Nyt godt av fri kjørelengde og ta deg enkelt mellom alle de store attraksjonene i den irske hovedstaden. Frister Irlands grønnkledde sletter deg mer, er du kun en drøy time i bil unna nasjonalparken Wicklow-Mountain. GPS er alltid anbefalt som en ekstratjeneste når du besøker storbyer, og ekstra sjåfør kan også være praktisk om du tenker deg ut på lengre eventyr. Sixt garanterer at du får en bil i din foretrukne bilkategori, men en eksakt modell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Dublin

Hva du kan oppleve med leiebil i Dublin

En selvskreven attraksjon i den irske hovedstaden er Dublin Castle med røtter fra 1200-tallet. Slottet fungerte som bolig for de engelske kongene, men brukes i dag for diverse statstilstelninger. Kristkirken er også et vel bevart og kjent landemerke i bybildet. Dublin er også kjent for sine grønne lunger. I sør finner du parken St. Stephens Green og i nordøst ligger Phoenix Park hvor du blant annet finner Dublin dyrepark. Her kan du for eksempel leie hest å ta deg rundt på egenhånd i det enorme grøntområde. Med Sixt bilutleie i Dublin kommer du deg enkelt og komfortabelt fra A til B i den irske hovedstaden.
Show more
Greit å vite når du leier i Dublin
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Dublin?
For å leie en bil med SIXT ved Dublin må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dublin.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Dublin?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Dublin. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 8719 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Dublin

Hva trenger jeg for å leie en bil i Dublin?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Dublin?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Dublin?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?