Bilutleie på Dublin Nord

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Dublin Nord-stasjon

Adresse

Eastlands Car Hire facility Block D, Swords, Irland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
05:00 - 00:00
Helligdager
05:00 - 00:00

Våre tjenester ved Dublin Nord

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Fra Sixt sin stasjon for bilutleie i Dublin Nord har du et godt utgangspunkt for å oppleve Irland — en av verdens mest unike øyer. Ta turen inn til sentrum av Dublin og la deg begeistre av de mange museene og katedralene, eller sett bilen fra deg og opplev ekte pub-kultur på de mange klassiske irske pubene rundt Grafton Street. Sixt sørger alltid for å legge sine filialer så strategisk og praktisk mulig for sine kunder, og vår filial nær Dublin flyplass er så visst intet unntak. Her har du kort vei inn til storbyen, eller et godt utgangspunkt for å utforske mer av denne grønne øya. Sixt har lang erfaring i bransjen og kan skilte med en moderne bilpark, kunnskapsrike ansatte og konkurransedyktige prise!
Hvordan skaffe leiebil fra Dublin Nord? Med leiebil fra Dublin Nord er du sikret et pålitelig og stilig kjøretøy som vil ta deg dit du ønsker i Irlands største by. Velg blant kategorier som økonomibiler til lave priser, familiebiler for vanlig bruk, SUV og minibuss med god plass, høykvalitets premiumbiler eller kanskje ønsker du å være miljøbevisst og gå for en el-bil? Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med på kjøpet får du både fri kjørelengde og gode forsikringsordninger, og air condition er også alltid kjekt å ha. Bestill gjerne andre oppgraderinger for å skreddersy bilen til din situasjon, som ekstra sjåfør som kan avløse deg samt GPS slik at du finner enkelt frem uten strevsom kartlesing. Sixt bilutleie i Dublin Nord venter spent på ditt oppmøte.
Show more
Greit å vite når du leier på Dublin Nord
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Dublin Nord?
For å leie en bil med SIXT ved Dublin Nord må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dublin Nord.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Dublin Nord?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Dublin Nord

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Dublin Nord?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Dublin Nord?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?