Bilutleie på Kobenhavn Sentrum

 

Mest populære i Kobenhavn Sentrum

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kobenhavn Sentrum som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Kobenhavn Sentrum-stasjon

Adresse

Ved Vesterport 3, 1612 København V, Danmark
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 18:00
Lør - Søn
08:00 - 14:00
Helligdager
08:00 - 14:00

Våre tjenester ved Kobenhavn Sentrum

Velkommen til Sixt bilutleie i København sentrum!

Velkommen til Sixt bilutleie i København sentrum!

En kort spasertur fra København sentralbanestasjon, med direkte togforbindelse til København lufthavn Kastrup, finner du Sixt sin stasjon for bilutleie i København sentrum. Her befinner du deg midt i hjertet av Danmarks hovedstad med alt hva byen har å by på av kulturelle tilbud, shoppingmuligheter, gastronomiske opplevelser og attraksjoner. Kun få minutter fra vår filial ligger "Tivoli", en av Danmarks største fornøyelsesparker og blant de mest populære turistmål i Norden. Handlegaten Strøget er alle shoppingentusiasters eldorado, og gaten byr også på flere hyggelige kaféer og puber. Når sulten melder seg, kan du ta den korte kjøreturen til Nyhavn med sine mange lekre sjømatrestauranter, og den ikoniske statuen "Den lille havfruen" er et must når du besøker København.
Utforsk Sjælland med leiebil fra København sentrum Sixt er stolte over å kunne tilby sine kunder et svært variert og omfattende utvalg av leiebiler i København sentrum. Her kan du velge alt fra billige kjøretøy i økonomiklassen til eksklusive leiebiler i vår premium klasse. Enten du reiser alene eller i en større gruppe, vil våre medarbeidere med glede guide deg til en passende bil for dine reiseplaner. Vi gjør alltid vårt ytterste for at du skal få din foretrukne leiebil, men kan kun garantere for en bil fra samme kategori. Har du behov for å oppgradere bilen med ekstratjenester som garantert GPS, ekstra sjåfør eller barnesete til minstemann, er dette bare noen klikk unna på Sixt sin nettside. Med fri kjørelengde som kommer med alle våre kjøretøy kan du oppleve Sjælland på kryss og tvers, og frister det med et besøk til Malmö i Sverige, kan du ta turen over den nesten 16 kilometer lange Øresundbroen.
Show more

Greit å vite når du leier på Kobenhavn Sentrum

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Kobenhavn Sentrum?
For å leie en bil med SIXT ved Kobenhavn Sentrum må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kobenhavn Sentrum.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kobenhavn Sentrum?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 939 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,7)
Veien til Sixt
(4,5)
Kjøretøyretur
(4,2)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

Vanlige spørsmål om leie på Kobenhavn Sentrum

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kobenhavn Sentrum?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kobenhavn Sentrum?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?