Bilutleie på Helsingborg

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Helsingborg-stasjon

Adresse

Muskötgatan 27, 25467 Helsingborg, Sverige
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:30 - 17:00
Lør
09:00 - 12:00

Våre tjenester ved Helsingborg

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Du har kort avstand til mange byer og severdigheter når du leier bil i Helsingborg sentrum. Vår stasjon ligger like nord for bykjernen med kort avstand til en stor handelspark der du finner både outlet og IKEA. Det er også kort avstand til E6 som går både mot nord og sørover i Sverige. En rask kjøretur unna finner du det indre Helsingborg, og noe av det første du møter på her, er Helsingborg Arena der det ofte arrangeres stevner og messer. Det ligger flere golfklubber i utkanten av Helsingborg, og du bør absolutt besøke Fredriksdal grøntområde der du finner museer og vakre hager. Bussholdeplass er bare noen få skritt unna inngangen til filialen vår, og Maria togstasjon ligger i gangavstand unna.
Hvordan skaffe leiebil på Helsingborg sentrum stasjon?

Hvordan skaffe leiebil på Helsingborg sentrum stasjon?

Du vil lett finne et perfekt tilpasset kjøretøy til din situasjon når du ser utvalget vårt. Du kan bestille på forhånd på nettet eller over telefon, og dermed vil kjøretøyet ditt stå klart når du møter opp, akkurat som bestilt. Velg mellom praktiske familiebiler, robuste 4x4 for alle slags veiforhold, varebiler dersom du har mye å frakte, eller velg en sportsmodell av ekstra høy kvalitet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Medberegnet i prisen får du blant annet tredjepartforsikring og vinterdekk, og du kan avtale med våre ansatte å levere bilen tilbake når som helst hvis du ønsker det. Tilleggstjenester som GPS og automatgir kan bestilles for å gjøre det lettere å komme seg rundt i Sverige. Sixt bilutleie i Helsingborg sentrum er til tjeneste for deg.
Show more
Greit å vite når du leier på Helsingborg
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Helsingborg?
For å leie en bil med SIXT ved Helsingborg må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Helsingborg.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Helsingborg?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 121 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Helsingborg

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Helsingborg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Helsingborg?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?