Bilutleie på Kobenhavn Dragos

 

Mest populære i Kobenhavn Dragos

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kobenhavn Dragos som starter den 15.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Kobenhavn Dragos-stasjon

Adresse

Kystvejen 42, 2770 Kastrup, Danmark
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 16:00

Våre tjenester ved Kobenhavn Dragos

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Har du ønske om å forlate København flyplass på enklest mulig måte, bør du prøve leiebil fra Sixt sin stasjon i Dragør, København. Våre medarbeidere vil geleide deg til parkeringsplassen der ditt forhåndsbestilte kjøretøy står og venter på deg. Herfra bestemmer du selv reiseruten og tidsskjemaet, ettersom du er helt uavhengig av kollektivtrafikk. Bare et steinkast unna er det bussholdeplass, og taxituren fra København flyplass til Sixt sin filial i Dragør er raskt unnagjort. Like nord for stasjonen ligger E20, og neste stopp østover er Malmø i Sverige. Du kan selvsagt også ta turen mot vest til Danmarks hovedstad som er full av severdigheter. Like ved København sentralstasjon ligger landets kanskje mest kjente attraksjon, Tivoli, der du kan nyte god mat og vakre omgivelser eller prøve en av de fartsfylte karusellene.
Hvordan skaffe leiebil i Dragør, København?

Hvordan skaffe leiebil i Dragør, København?

Kommer du til Danmark som forretningsreisende, er det mange konferansesteder i nærheten av vår filial for leiebil i Dragør, København. Her kan du velge blant et utall kategorier som passer både for forretningsreisende så vel som fritidsreiser. Velg blant familiebiler og økonomibiler, 4x4 og minibusser med god plass eller unn deg en flott luksusmodell. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. De fleste av våre modeller har fri kjørelengde inkludert i leiebilavtalen slik at du kan bli godt kjent med Københavns veinett. I storbyer anbefaler vi også å forhåndsbestille navigasjonssystem for å unngå unødvendig stress. Sixt bilutleie i Dragør, København venter spent på å få gitt deg nøklene i hånden.
Show more

Greit å vite når du leier på Kobenhavn Dragos

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Kobenhavn Dragos?
For å leie en bil med SIXT ved Kobenhavn Dragos må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kobenhavn Dragos.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kobenhavn Dragos?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 36 anmeldelser
Service under og etter utleien
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

Vanlige spørsmål om leie på Kobenhavn Dragos

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kobenhavn Dragos?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kobenhavn Dragos?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?