Bilutleie i København

 

Mest populære i København

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kobenhavn Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved København

Billig bilutleie i København

Billig bilutleie i København

Sixt tilbyr billige leiebiler for alle som vil oppleve det København og området rundt har å tilby. Hos oss kan du velge flere typer biler. Alt fra sportsbiler, by bil eller firehjulstrekker er i vår bilflåte. Du kan bestille din leiebil i København direkte fra vår internettside eller direkte på utleiestasjonene i København. Inkludert i de gode prisene er muligheten for fri kilometer, forsikring, GPS og ekstra sjåfør. Dette kan bestilles på forhånd, men også ved utlevering av leiebilen.
København

København

I København finner man fantastiske museer, noen av verdens beste restauranter, og shopping i verdensklasse. København tilbyr også mange parker, grønne oaser og lekeplasser til barn. Med leiebil fra Sixt kan du ta deg rundt i området og oppleve det København har å by på. Sixt anbefaler deg å besøke disse tre turist attraksjonene: Tivoli: Midt i København finner du fornøyelsesparken Tivoli. Her venter timer med morroskap fra fornøyelser til deilig mat. Helt perfekt for hele familien.Kanalrundfarten: Bruk halvannen time i Københavns havn og seil forbi alle de største monumentene i København som f.eks kongeslottet Amalienborg, Operaen i København, Den lille havfrue og mye mer. Strøget: Parker bilen og ta en hyggelig vandretur fra Rådhusplassen til Kongens Nytorv langs verdens lengste gågate. Strøget er hele 1,1 km langt og har et av av butikker, cafeer og restauranter.
Show more

Greit å vite når du leier i København

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i København?
For å leie en bil med SIXT ved København må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i København.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i København?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i København. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i København

Hva trenger jeg for å leie en bil i København?
Kan jeg bestille en langtidsleie i København?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i København?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?