Bilutleie i Aalborg

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Aalborg

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Aalborg Flyplass som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Aalborg

Hvordan skaffe leiebil i Aalborg?

Hvordan skaffe leiebil i Aalborg?

Aalborg er den største byen i det nordlige Danmark og kan med enkelhet bli startstedet ditt for strandliv og naturopplevelser. Sixt bilutleie i Aalborg har kjøretøy for alle anledninger, og det er fullt mulig å hente en leiebil på Aalborg flyplass (AAL), siden vi alltid ligger strategisk til. I vårt varierte utvalg finner du sedan og stasjonsvogn til vanlig bruk, kraftige 4x4, minibusser eller luksusmodeller for deg som vil ha et optimalt kjøretøy på turen. Våre aller fleste modeller har ubegrenset kjørelengde inkludert for at du skal kunne kjøre fra vest til øst i Danmark uten problemer, og tredjepartforsikring er med for sikkerhetens skyld. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Aalborg og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har mange tilleggstjenester for at du skal kunne optimalisere kjøretøyet ditt, blant annet navigasjonssystem og barneseter så alle får sitte trygt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du vil bli varmt mottatt på våre filialer og få besvart alle spørsmål som måtte ligge deg på hjertet.
Se Aalborg og omegn med et kjøretøy fra Sixt

Se Aalborg og omegn med et kjøretøy fra Sixt

Aalborg ble grunnlagt i vikingtiden, og på de flotte museene i byen kan du se hvordan Aalborg har utviklet seg opp gjennom århundrene. Med leiebil i Aalborg kan du med letthet bevege deg mellom de fine grøntområdene i byen, som Sohngårdsholmsparken og Strandparken på den andre siden av fjorden. Aalborg er en by der mange arkitekter har fått fritt utløp for sine ideer, og du trenger ikke å kjøre langt i sentrum for å se arkitektoniske gullkorn. Du er sikret et lettvint og komfortabelt opphold med leiebil i Aalborg.
Show more
Greit å vite når du leier i Aalborg
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Aalborg?
For å leie en bil med SIXT ved Aalborg må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Aalborg.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Aalborg?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Aalborg. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,4
Basert på 393 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L
Vanlige spørsmål om leie i Aalborg
Hva trenger jeg for å leie en bil i Aalborg?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Aalborg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Aalborg?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Aalborg

Vis mer