Bilutleie i Kastrup

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Kastrup

*Prisene ble beregnet den 03.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kobenhavn Flyplass som starter den 10.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Kastrup

Hvordan skaffe leiebil i Kastrup?

Hvordan skaffe leiebil i Kastrup?

Kastrup er for mange inngangsporten til Danmark siden stedet er base for Københavns flyplass, og Sixt bilutleie i Kastrup lar deg enkelt ordne med personlig transport herfra. Vi har selvsagt en filial hendig plassert på Kastrup lufthavn (CPH), og i utvalget vårt finner du kjøretøy som passer både for par, forretningsreisende og kjernefamilier. Velg blant 4x4, familiebiler til normalt bruk, minibusser for dere som er mange på reise, eller luksusmodeller for deg som vil ha noe spesielt. Hvis du betaler ved henting, kan du endre bestillingen din uten ekstra gebyrer, og tredjepartforsikring er alltid et selvsagt ekstragode som følger med leiebilen din. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Kastrup og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Skulle det være glatt på veiene, kan du selvsagt få bilen levert med vinterdekk, og flere ekstra forsikringer kan skaffes for små ekstrabeløp. Andre oppgraderinger som navigasjonssystem og dieselmotor kan lett ordnes med når du bestiller over nett eller telefon. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan få med deg ved å leie bil i Kastrup

Hva du kan få med deg ved å leie bil i Kastrup

I nærheten av Kastrup finner du store hoteller der det ofte arrangeres konferanser, så det er ypperlig med et eget kjøretøy her dersom du kommer i forretninger. Øst for Kastrup flyplass er det store grøntområder lett tilgjengelig, spesielt natursenteret Amager der du kan nyte friluftslivet. En dagstur over til Malmö er heller ikke å forakte, og dersom du nærmer deg København, står opplevelsene i kø. Kastrup har også Danmarks største akvarium å skilte med, så det mangler ikke på aktiviteter når du disponerer egen leiebil i Kastrup.
Show more
Greit å vite når du leier i Kastrup
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Kastrup?
For å leie en bil med SIXT ved Kastrup må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kastrup.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Kastrup?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Kastrup. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,4
Basert på 2672 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L
Vanlige spørsmål om leie i Kastrup
Hva trenger jeg for å leie en bil i Kastrup?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Kastrup?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kastrup?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Kastrup

Vis mer