Bilutleie i Aarhus

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Aarhus

*Prisene ble beregnet den 03.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Aarhus Sentrum som starter den 10.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Aarhus

Hvordan skaffe leiebil i Aarhus?

Hvordan skaffe leiebil i Aarhus?

Enten du ser etter en praktisk liten bybil eller minibuss for hele reisefølget, har Sixt bilutleie i Aarhus akkurat det du trenger. Her finner du Danmarks nest største bysentrum som du lettest kan utforske med egen leiebil, og du kan også enkelt benytte kjøretøyet ditt til landturer lenger inn i landet. I utvalget vårt kan du velge mellom økonomibiler som knapt merkes på reisebudsjettet ditt, praktiske familiebiler, 4x4, førsteklasses luksusmodeller eller minibusser som har plass til alle. Nyt fri kjørelengde som følger med de aller fleste modeller, og Sixt tilbyr også tredjepartforsikring som en av våre mange inkluderte tjenester. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Aarhus og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har mange forskjellige typer beskyttelse du kan skaffe deg for små ekstrabeløp, og navigasjonssystem og ekstra sjåfør gjør for eksempel bilturen i Danmark mye lettere. Vi har selvsagt en filial på Aarhus lufthavn (AAR), og dersom du allerede befinner deg i byen, har vi flere sentralt plasserte utleiestasjoner. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Aarhus

Hva du kan oppleve med leiebil i Aarhus

Aarhus havner ofte i skyggen av Danmarks hovedstad, men denne byen ligger på fastlandet og har dermed umiddelbar nærhet til mange småbyer og naturopplevelser. Kjør til den botaniske hagen med dens rike flora og fauna, og i veksthuset vil du se mange spesielle vekster. Derfra er det også kort avstand til Den gamle by med den helt spesielle atmosfæren, og kom deg til havneområdet der du kan nyte frisk sjøluft og se mange båter ligge fortøyd. En leiebil i Aarhus vil øke mulighetene dine betraktelig for å kunne se mer av Danmark.
Show more
Greit å vite når du leier i Aarhus
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Aarhus?
For å leie en bil med SIXT ved Aarhus må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Aarhus.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Aarhus?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Aarhus. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,4
Basert på 331 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L
Vanlige spørsmål om leie i Aarhus
Hva trenger jeg for å leie en bil i Aarhus?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Aarhus?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Aarhus?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Aarhus

Vis mer