Bilutleie i Burgas

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Burgas

Hvordan skaffe leiebil i Bourgas?

Hvordan skaffe leiebil i Bourgas?

Bourgas er en av de største byene i Bulgaria som ligger ved Svartehavets bredder, og er en ypperlig destinasjon dersom du ønsker å oppleve sommer og sol. Her er det kilometer på kilometer med hvite strender, enorme hoteller og en rekke attraksjoner som får adrenalinet i sving hos de eventyrlystne. Dette er en perfekt oppskrift på hvordan en sommerdestinasjon skal være, og med leiebil i Burgas kan du se hele stedet og resten av de omkringliggende områdene i ditt eget tempo. Hos Sixt kan du velge blant kategorier som familiebiler og økonomibiler, eller vær kjendis på stranden for noen dager med en av våre luksusmodeller.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Bourgas og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt gir deg alltid en godt forsikret bil, og air condition vil bli hyppig brukt i det varme klimaet. På våre brukervennlige nettsider kan du velge deg andre praktiske tilleggsgoder som trådløst internett, GPS eller barnesete til minstemann. Flere av våre stasjoner tilbyr døgnåpen utlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Bourgas

Hva du kan oppleve med leiebil i Bourgas

Kjør langs strendene for å finne ditt eget favorittsted, og om kvelden kan du parkere bilen i byen og feste til utpå morgenkvisten. Langs flere av strendene er det gode surfemuligheter og dykking er også en populær aktivitet. I sentrum finner du gode shoppingmuligheter langs de to hovedgatene, og det er selvsagt flerfoldige spisesteder med både lokale og internasjonale retter. Om sommeren er det store muligheter for at du kan overvære en av de mange festivalene som blir avholdt i Bourgas, som sørger for ekstra liv i gatene og på strendene. Sixt bilutleie i Bourgas venter spent på ditt oppmøte i Bulgaria.
Show more
Greit å vite når du leier i Burgas
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Burgas.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Burgas?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Burgas. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Burgas?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 40 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,2)
Kjøretøyet
(4,1)

Vanlige spørsmål om leie i Burgas

Kan jeg bestille en langtidsleie i Burgas?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Burgas?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?