Bilutleie i Sofia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Sofia

Hvordan skaffe leiebil i Sofia?

Hvordan skaffe leiebil i Sofia?

Sofia er hovedstaden i Bulgaria og en av de eldste byene i Europa. Her møter gamle ruiner nye og moderne bygg, og millionbyen er en spennende og strategisk plassert by på Balkan-halvøya. Omgitt av fjell på tre sider, har byen historisk sett vært en viktig gjennomfartsåre fra Adriaterhavet til Sentral-Europa. Med leiebil i Sofia kan du oppleve både sentrum av byen og de omkringliggende områdene på en praktisk og komfortabel måte. Sixt kan skilte med hele åtte sentralt plasserte stasjoner for bilutleie i Sofia, og her kan du velge en bilkategori som passer dine ønsker og behov. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Sofia og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med fri kjørelengde ligger hele det det vakre landskapet i Bulgaria åpent for deg og land som Serbia og Makedonia er heller ikke langt unna. GPS er alltid anbefalt når du besøker storbyer, og skulle du ha bruk for barnesete eller ekstra sjåfør, kan du bestille dette på våre oversiktlige nettsider. Legg merke til at vi ikke kan garantere at du får den eksakte bilmodellen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil stå klar for deg ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Sofia

Hva du kan oppleve med leiebil i Sofia

Sofia er kontrastenes hovedstad hvor du kan se ruiner helt tilbake til 700-tallet f.Kr og nye, moderne bygg side ved side. Ikke glem å besøk et av byens største landemerker Alexander Nevskij-katedralen som er en av verdens største ortodokse kirker. For den kulturinteresserte byr Sofia på en mengde museer og teatre. Avlegg gjerne et besøk i den moderne nasjonaloperaen hvor du blant annet kan se berømte ballettforestillinger. Den kjente shoppinggaten Vitosja byr på fristende butikker med merker til overkommelige priser. Ønsker du å ta turen utenfor storbyen, kan en dagstur til Vitosja-fjellet anbefales. Med Sixt bilutleie i Sofia kan du nyte det vestre Bulgaria i en trygg og moderne bil.
Show more
Greit å vite når du leier i Sofia
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Sofia?
For å leie en bil med SIXT ved Sofia må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sofia.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Sofia?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Sofia. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 493 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Service under og etter utleien
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Sofia

Hva trenger jeg for å leie en bil i Sofia?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Sofia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Sofia?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?