Bilutleie på Burgas Flyplass

 

Mest populære i Burgas Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Burgas Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Burgas Flyplass-stasjon

Adresse

Burgas Airport, 8000 Burgas, Bulgaria
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
09:00 - 20:00
Helligdager
09:00 - 20:00

Våre tjenester ved Burgas Flyplass

Sixt bilutleie på Bourgas flyplass i Bulgaria

Sixt bilutleie på Bourgas flyplass i Bulgaria

Sixt ønsker velkommen til Bulgaria og alle mulighetene du kan utforske med leiebil fra Bourgas flyplass. Vi gir deg gode tilbud og komfortable leiebiler til hyggelige priser, så hvorfor ikke prøve Sixt dersom du skal hit? Fra vår moderne bilpark kan vi skilte med varierte bilmodeller som passer til alle behov, for eksempel en familiebil som stasjonsvogn og SUV, en robust firehjulstrekker eller sedaner, eller du kan unne deg noe ekstra godt med en av våre sportsbiler eller cabrioleter. Velkomne oppgraderinger som lokasjonstillegg og air condition får du alltid inkludert.
Hvordan bestille leiebil på Bourgas flyplass (BOJ)

Hvordan bestille leiebil på Bourgas flyplass (BOJ)

Fra flyplassen har du en flott utsikt over Svartehavet og den vakre kystlinjen, og det er omtrent 10 kilometers kjøring til Bourgas by. Den er landets nest travleste flyplass med nesten 3 millioner reisende årlig og er også kjent under navnet Sarafovo lufthavn. Du finner enkelt fram til vår bilutleiestasjon i terminalbygget - bare følg skiltene etter at du har hentet bagasjen din. Vi yter full fleksibilitet til våre kunder ved å ha døgnåpen henting og levering av leiebilen. Vi viser til at vi bare kan garantere bestilt bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Mulighetene med leiebil fra Bourgas flyplass

Mulighetene med leiebil fra Bourgas flyplass

Dette er Bulgarias fjerde største by med over 200 000 innbyggere, og byen er en av de viktigste industrisentrene i landet. Her finnes mange historiske steder du fritt kan besøke med leiebil, som Poros festning og den gamle romerbyen Develtum. Svartehavet er kjent for sine mange badesteder, med sin egen bystrand som innbyr til sommer og sol. For de kulturinteresserte er det en rekke museer som gir deg innblikk i stedets rikholdige historie, eller prøv shoppingmulighetene i bysentrum. Med leiebil kan du også bare kjøre langs kysten og nyte det blå havet. Sixt bilutleie på Bourgas flyplass lar deg oppleve alt dette.
Show more

Greit å vite når du leier på Burgas Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Burgas Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Burgas Flyplass må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Burgas Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Burgas Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 43 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Burgas Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Burgas Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Burgas Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?