Bilutleie på Varna Flyplass

 

Mest populære i Varna Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Varna Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Varna Flyplass-stasjon

Adresse

Int. Airport, Arrivals Hall 1, 9000 Varna, Bulgaria
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
09:00 - 21:00
Helligdager
09:00 - 21:00

Våre tjenester ved Varna Flyplass

Sixt bilutleie på Varna flyplass i Bulgaria

Sixt bilutleie på Varna flyplass i Bulgaria

Sixt ønsker velkommen til Varna flyplass. Med din egen leiebil slipper du å tenke på avgangstidene for kollektivtrafikken, og du vil være fri til å utforske resten av landet samtidig, ettersom veinettet er godt utbygd. Skal du på ekskursjoner eller holde deg innenfor byen, har vi uansett en leiebil for akkurat ditt behov. Prøv gjerne den solide Hummer H3, som tar deg fram nærmest hvor som helst, eller en Opel Vivaro minibuss dersom du har med storfamilien. Vi gir deg alltid ekstratillegg inkludert i prisen, men flere andre oppgraderinger er mulige for et beskjedent ekstrabeløp.
Hvordan bestille leiebil på Varna flyplass, VAR?

Hvordan bestille leiebil på Varna flyplass, VAR?

Varna lufthavn er landets tredje travleste og mottar spesielt mange reisende i sommersesongen. Den ligger omtrent 10 kilometer unna Varna by, så ditt stoppested er bare en kjapp kjøretur unna. Sixt har sin utleiestasjon naturlig plasset i ankomsthallen, hvor du vil se vår oransje skranke med smilende ansatte som hjelper deg raskt frem til din leiebil på Varna flyplass. Vi gir deg friheten til å levere og hente bilen døgnet rundt, slik at du slipper å bekymre deg for tiden. Vennligst vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere en bestemt bilmodell, men du vil garantert få en bil i kategorien du har bestilt.
Mulighetene med leiebil fra Varna lufthavn

Mulighetene med leiebil fra Varna lufthavn

Varna er den største byen i Bulgaria, og er lokalisert ved Svartehavskysten. Byen regnes som landets sommerhovedstad. Her finnes mange herlige strender du kan boltre deg på, og et eget akvarium dedikert til delfiner. Stedet er en drøm for arkeologer, med et eget arkeologisk museum og ruiner fra romertiden. Sjøhagen er en av byens flotteste parker med et utendørs teater, og du kan kjøre innom Barnas Fornøyelsespark for moro med hele familien. Med Sixt bilutleie på Varna flyplass ligger byen for dine føtter.
Show more

Greit å vite når du leier på Varna Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Varna Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Varna Flyplass må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Varna Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Varna Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 132 anmeldelser
Etter returen
(5,0)
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Varna Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Varna Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Varna Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Varna Flyplass

Vis mer