Bilutleie på Brussel Sor Togstasjon

 

Mest populære i Brussel Sor Togstasjon

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Brussel Sor Togstasjon som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Brussel Sor Togstasjon-stasjon

Adresse

Gare du Midi, Pl. Victor Horta, 1060 Bruxelles, Belgia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:30 - 22:00
Helligdager
07:30 - 22:00

Våre tjenester ved Brussel Sor Togstasjon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Belgias hovedstad er en svært attraktiv by og et politisk sentrum for hele Europa, og midt mellom alle institusjonene og de historiske byggene, finner du Sixt sin stasjon for bilutleie på Brussel Sør togstasjon. I Brussel finner du kontraster mellom det gamle og moderne, og med over 80 museer dedikert til både kunst, vitenskap og historie har den noe for enhver smak. Du kan komme deg til vår stasjon på kort tid med jernbane både fra London og Paris, og både t-bane og buss har stasjoner like i nærheten. Når du henter din leiebil fra Brussel Sør togstasjon, vil du enkelt kunne ta deg til mange av byens store attraksjoner, og prøv for all del den berømte belgiske vaffelen. Belgia er såpass kompakt at dagsturer til Nederland og Frankrike er fullt mulig.
Hvordan skaffe leiebil på Brussel Sør togstasjon?

Hvordan skaffe leiebil på Brussel Sør togstasjon?

Kategoriene du får med Sixt dekker stort sett alle behov. Med familiebiler, økonomibiler, 4x4, minibusser og luksusbiler i vårt sortiment, mangler det ikke på noe. Vi gir våre kunder fullstendig reisefrihet ved å ha døgnåpent tilbud både for inn- og utlevering, og med smarttelefon kan du benytte deg av vår app som lar deg velge modell ved utlevering. Med 250 kilometer kjørelengde inkludert i leiebilavtalen kan du bli lommekjent med Brussels gatenett eller foreta kjøreturer til nabolandene uten bekymring, og GPS som oppgradering er lurt å ha i en millionby. Andre tilleggsgoder som barnesete og ekstra sjåfør kan lett skaffes på våre nettsider når du foretar din reservasjon. Sixt sine erfarne medarbeidere på Brussel Sør togstasjon står klar til å ta deg imot.
Ta en virtuell rundgang på stasjonen
Show more

Greit å vite når du leier på Brussel Sor Togstasjon

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Brussel Sor Togstasjon?
For å leie en bil med SIXT ved Brussel Sor Togstasjon må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Brussel Sor Togstasjon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Brussel Sor Togstasjon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 1841 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Veien til Sixt
(4,7)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Brussel Sor Togstasjon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Brussel Sor Togstasjon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Brussel Sor Togstasjon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Brussel Sor Togstasjon

Vis mer