Bilutleie på Brussels (Woluwe)

 

Mest populære i Brussels (Woluwe)

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Brussels (Woluwe) som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Brussels (Woluwe)-stasjon

Adresse

Leuvensesteenweg 36, 1932 Zaventem, Belgia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:30 - 19:00
Lør
07:30 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Brussels (Woluwe)

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Brussel er Belgias store stolthet og også hovedstad for mange politiske og internasjonale institusjoner som du fritt kan besøke med Sixt leiebil fra Brussel (Woluwe). Verdt et besøk er også Atomium museum, statuen Manneken Pis, og Mini-Europa som har miniatyrversjoner av kjente landemerker. Du finner Sixt sin stasjon for bilutleie i Brussel (Woluwe) like ved hovedveien N2, hvor flere busslinjer har holdeplass like i nærheten. Det er også bare noen få kilometer med drosje fra Brussel flyplass (BRU), så du vil raskt komme frem til våre serviceinnstilte ansatte som vil geleide deg frem til din forhåndsbestilte leiebil. Derfra kan du komme deg på motorveien inn til Brussels bykjerne hvor det finnes storslagne bygninger rundt hvert gatehjørne. Rundt hovedstaden finnes åpent landskap med flere pittoreske landsbyer.
Hvordan skaffe leiebil i Brussel (Woluwe)?

Hvordan skaffe leiebil i Brussel (Woluwe)?

Vi har et bredt utvalg av bilkategorier på vår stasjon for bilutleie i Brussel (Woluwe). Velg blant brukervennlige familiebiler, bensingjerrige økonomibiler, robuste 4x4, minibusser med ekstra mange seter eller luksusbiler for deg som bare vil ha det beste. Sixt lar deg slippe å tenke på åpningstidene ved å ha døgnåpent for både inn- og utlevering, og med vår smarttelefonapp kan du velge modell ved utlevering. Forsikringer og gebyrer er allerede dekket når du setter deg bak rattet, og andre oppgraderinger som garantert GPS, ekstra sjåfør og barnesete er alltid tilgjengelig på våre nettsider. Air condition kommer med alle modeller og gir deg godt klima i kupeen. Hos Sixt bilutleie i Brussel (Woluwe) kan du velge en leiebil til noen av markedets beste priser.
Ta en virtuell rundgang på stasjonen
Show more

Greit å vite når du leier på Brussels (Woluwe)

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Brussels (Woluwe)?
For å leie en bil med SIXT ved Brussels (Woluwe) må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Brussels (Woluwe).
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Brussels (Woluwe)?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 841 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyet
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på Brussels (Woluwe)

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Brussels (Woluwe)?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Brussels (Woluwe)?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Brussels (Woluwe)

Vis mer