Bilutleie i Brussels

 

Mest populære i Brussels

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Brussel Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Brussels

Hvordan skaffe leiebil i Brussel?

Hvordan skaffe leiebil i Brussel?

Brussel er Belgias hovedstad og er et av verdens sentre for internasjonal politikk, med nesten 2 millioner innbyggere i hele storbyområdet. Derfor er det mengder av severdigheter for noen og enhver, og leiebil i Brussel trengs for å slippe å hoppe av og på bussene og t-banen mens du oppdager byen. Kategoriene som Sixt gir deg, passer for både alenereisende og større grupper, for her er det både økonomibiler og minibusser. Eller kanksje en familiebil eller luksusbil passer bedre for ditt reiseformål? Sixt ønsker velkommen til Brussel. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Brussel og ekstratjenestene som er tilgjengelige. På våre nettsider kan du skreddersy leiebilen til ditt reiseformål mens du hele tiden har oversikt over totalprisen. GPS kan fort bli nødvendig i denne storbyen, og barnesete for den minste kan også bestilles. På våre fleste stasjoner er det døgnåpent for både henting og levering, og du kan bruke vår smarttelefonapp for å velge modell når du ankommer Brussel.
Hva du kan oppleve med leiebil i Brussel

Hva du kan oppleve med leiebil i Brussel

Brussel er Belgias stolthet, som du fort vil oppdage mens du utforsker byen med kjøretøyet ditt. Kjør til EUs hovedkvarter for å se den sære arkitekturen, og like i nærheten finnes den storslåtte Jubileumsparken med sin egen triumfbue. Her er det over 80 innholdsrike museer du kan boltre deg i, og prøv de kjente belgiske vaflene med iskrem for å tilfredsstille smaksløkene dine. Brussel er en universitetsby og svært rik på mangfold, og du vil høre mange språk gatelangs. Ta bilen din til Rue da la Loi, en av byens største gater for en ordentlig urban opplevelse. Mulighetene blir straks flerfoldige med Sixt bilutleie i Brussel.
Show more

Greit å vite når du leier i Brussels

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Brussels?
For å leie en bil med SIXT ved Brussels må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Brussels.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Brussels?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Brussels. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 6994 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Brussels

Hva trenger jeg for å leie en bil i Brussels?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Brussels?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Brussels?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Brussels

Vis mer