Bilutleie på Brussel Flyplass

 

Mest populære i Brussel Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Brussel Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Brussel Flyplass-stasjon

Adresse

Arrival Hall, 1930 Zaventem, Belgia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
06:30 - 23:00
Helligdager
06:30 - 23:00

Våre tjenester ved Brussel Flyplass

Sixt bilutleie på Brussel flyplass

Sixt bilutleie på Brussel flyplass

Sixt kan tilby deg leiebiler tilpasset ethvert reisebehov fra Brussel flyplass. Fra vår moderne bilpark, kan du velge mellom kvalitetsbiler laget av de mest kjente leverandørene. Velg deg sedan, SUV eller stasjonsvogn for å få plass til hele familien, eller våre sportsbiler og cabrioleter for ekstra fart og spenning. Alltid inkludert er 250 km gratis kjørelengde og air condition, og GPS kommer i tillegg avhengig av valgt kategori. Velg Sixt for å få skreddersydd din reise etter dine behov.
Hvordan leie bil på Brussel flyplass, BRU

Hvordan leie bil på Brussel flyplass, BRU

Brussel flyplass, også kalt Brussel Nasjonal Flyplass, er lokalisert kun 11 km nordøst for Brussels bykjerne. Du finner vår expresskranke i ankomsthallen, bare følg skiltene for å finne fram til oss etter at du har plukket opp bagasjen din. For å tilpasse oss dine behov, kan du levere og hente bilen til den tiden det måtte passe deg, og prøv gjerne vår smarttelefonapp for å velge deg bil. Straks du har vridd om nøkkelen, ligger hjertet av Brussel by bare en knapp halvtime unna.
Mulighetene med leiebil i Brussel

Mulighetene med leiebil i Brussel

Belgias hovedstad frister med en lang rekke opplevelser. Byen er også hovedsete for EU, og er rik på kultur som du står fritt til å oppleve med leiebil fra Sixt. Kjør til shopping- og restaurantdistriktene som tilbyr tilfredsstillelse for alle dine sanser, og få med deg arkitekturen og de mange godt bevarte bygningene fra middelalderen. Brussel har flerfoldige innholdsrike museer som du lett kan forflytte deg mellom, og her får du også inntrykk av byens mange folkegrupper. Bestill leiebil fra oss, og hele Belgia står for dine føtter. Sixt gleder seg til å møte deg og få gitt deg nøklene til din egen leiebil på Brussel flyplass.
Ta en virtuell rundgang på stasjonen
Show more

Greit å vite når du leier på Brussel Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Brussel Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Brussel Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Brussel Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Brussel Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 4312 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,6)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Brussel Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Brussel Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Brussel Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Brussel Flyplass

Vis mer