Bilutleie på Antwerpen

 

Mest populære i Antwerpen

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Antwerpen som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Antwerpen-stasjon

Adresse

Vosseschijn Straat 11, 2030 Anvers, Belgia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00
Lør
08:00 - 13:00

Våre tjenester ved Antwerpen

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Nesten midt i det nordlige Belgia ligger Sixt sin filial for bilutleie i Antwerpen, en millionby som har spilt en stor rolle opp gjennom tidene. Antwerpen har Europas nest største havn, og er derfor godt tilknyttet resten av Europa med motorveier og jernbane. Her kan du besøke mange interessante museer, og spesielt på torget Grote Markt kan du se helt unike bygg fra middelalderen. Vi har vår stasjon strategisk plassert bare et par kvartaler fra Antwerpen-Luchtbar togstasjon, og trikk og buss har stoppested bare et steinkast unna. Fra Antwerpen flyplass er det kun 9 kilometer til byen, så det går raskt med drosje eller offentlig transport til vår stasjon. Med leiebil i Antwerpen er det kun en rask kjøretur til Nederland i nord, hvor du kan besøke steder som Rotterdam og Eindhoven.
Hvordan skaffe leiebil i Antwerpen?

Hvordan skaffe leiebil i Antwerpen?

Sixt har en variert bilpark med modeller som passer til enhver reisesituasjon og du kan velge blant familiebiler, økonomibiler, minibusser, 4x4, eller slå til med en luksusmodell for å kjøre gatelangs med stil. Vi gir våre kunder total fleksibilitet ved å la deg både hente og levere bilen når det måtte passe deg. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med 250 kilometer kjørelengde inkludert i leiebilavtalen kan du kjøre Antwerpen på kryss og tvers, og GPS er en oppgradering som alltid anbefales i en millionby. Mange opplevelser og inntrykk venter deg med Sixt bilutleie i Antwerpen.
Show more

Greit å vite når du leier på Antwerpen

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Antwerpen?
For å leie en bil med SIXT ved Antwerpen må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Antwerpen.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Antwerpen?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 346 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)
Veien til Sixt
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på Antwerpen

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Antwerpen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Antwerpen?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Antwerpen

Vis mer