Bilutleie på Salta Flyplass

 

Mest populære i Salta Flyplass

*Prisene ble beregnet den 06.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Salta Flyplass som starter den 13.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Salta Flyplass-stasjon

Adresse

Ruta Nacional Nº 51, 4400 Salta, Argentina
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdager
07:00 - 23:00

Våre tjenester ved Salta Flyplass

Sixt bilutleie på Salta flyplass i Argentina

Sixt bilutleie på Salta flyplass i Argentina

Salta flyplass heter egentlig Martín Miguel de Güemes internasjonale flyplass (SLA), og ligger 7 km sørvest for Salta sentrum, som er hovedstaden i provinsen med samme navn. Lufthavnen er også kjent under navnet El Aybal. Flyplassen i Salta ligger rundt 1 250 meter over havet og er det viktigste knutepunktet for det argentinske Andes. Fra Sixt sin stasjon for bilutleie på Salta flyplass kan du velge blant kategoriene sedan, stasjonsvogn, SUV og minibusser. Vi inkluderer fri kjørelengde uansett valgte modell, slik at du slipper å tenke på antall tilbakelagte kilometer når du skal utforske dette gedigne søramerikanske landet. Av tilleggstjenester kan du bestille goder som GPS og eventuelt registrere flere sjåfører.
Hvordan skaffe leiebil på Salta flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Salta flyplass?

Det er lett å finne frem til vårt kontor ved å følge skiltanvisningen etter at du har passert bagasjeutleveringen. Hos oss vil du bli tatt godt imot av våre dyktige medarbeidere, og her kan du både hente og levere leiebilen. Vi sørger for at du får en bilmodell i ønsket bilkategori, men en spesifikk modell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med leiebil fra Salta flyplass kan eventyret starte, og du får du en behagelig tur inn til Salta sentrum eller din ønskede destinasjon.
Opplev kolonialarkitektur i det nordlige Argentina

Opplev kolonialarkitektur i det nordlige Argentina

Salta by ligger ved foten av Andesfjellene og har et innbyggertall i overkant av en halv million. Byen har fått kallenavnet "Salta, La Linda" som oversatt betyr " Salta, den vakre". Ta leiebilen til den rosa katedralen eller til det berømte arkeologimuseet som blant annet huser mumiene av tre inkabarn. I provinsen Salta er det store distanser mellom tettstedene, og veiene er ikke alltid de beste. Derfor kan det være lurt å ha god tid og beregne eventuelle uforutsette overnattinger underveis. Sixt tilbyr leiebiler fra Salta flyplass som fører deg trygt og sikkert rundt i landet.
Show more

Greit å vite når du leier på Salta Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Salta Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Salta Flyplass må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Salta Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Salta Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 286 anmeldelser
Etter returen
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyretur
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Salta Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Salta Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Salta Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Salta Flyplass

Vis mer