Bilutleie på Bariloche Flyplass

 

Mest populære i Bariloche Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Bariloche Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Bariloche Flyplass-stasjon

Adresse

Ruta 237 S/N, 8400 Bariloche, Argentina
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdager
07:00 - 23:00

Våre tjenester ved Bariloche Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Cirka 13 kilometer utenfor byen San Carlos de Bariloche i østre del av Argentina, ligger flyplassen med samme navn. Som en av de største internasjonale flyplassene i Argentina, er det en selvfølge at du finner Sixt sin skranke for bilutleie på Bariloche flyplass. Her kan du velge blant kategorier som sedan, minibusser og robuste 4x4 som kan være praktiske i dette kuperte fjellandskapet. Vi sørger for at du får din foretrukne bilkategori, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved hentetidspunktet. Du kan skreddersy din leiebil ved Bariloche flyplass slik at den passer dine reiseplaner, og ikke glem at vinterdekk er påbudt i dette området fra 1. juni til 30. september. Om du reiser med barn, er det pålagt med tilpasset barnesete, noe som enkelt kan bestilles på våre nettsider.
Hvordan skaffe leiebil på Bariloche flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Bariloche flyplass?

Flyplassen i Bariloches fulle navn er San Carlos de Bariloche (BRC) eller Teniente Luis Candelaria flyplass og betjener provinsen Río Negro som ligger like ved grensen til Chile i vestre del av Argentina. Når du har plukket opp din leiebil fra Sixt sine imøtekommende medarbeidere, kan du raskt komme deg inn til sentrum eller ditt bestemmelsessted i denne regionen.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Bariloche flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Bariloche flyplass

San Carlos de Bariloche er lokalisert ved foten av Andesfjellene, like ved Nahuel Huapi innsjøen som er del av nasjonalparken med samme navn. Regionen er spesielt kjent for sine skiområder, hvor du gjerne kan ta den korte kjøreturen til Carre Catedral hvor du finner et av Sør-Amerikas største skisentre. San Carlos de Bariloche gjennomgikk en omfattende byforvandling på 1930- og 40-tallet da byen gikk fra å være basert på storfe-handel til å bli en by for Argentinas elite. Området tiltrekker seg i dag ski-, fottur- og klatre-entusiaster fra både inn og utland, og har en svært sjarmerende alpin-arkitektur i selve bykjernen.
Show more

Greit å vite når du leier på Bariloche Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Bariloche Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Bariloche Flyplass må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bariloche Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Bariloche Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 251 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Bariloche Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Bariloche Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Bariloche Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Bariloche Flyplass

Vis mer