Bilutleie på Mendoza Flyplass

 

Mest populære i Mendoza Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Mendoza Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Mendoza Flyplass-stasjon

Adresse

Ruta Nacional 40 S/N, 5539 Mendoza, Argentina
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
06:00 - 22:30
Helligdager
06:00 - 22:30

Våre tjenester ved Mendoza Flyplass

Sixt bilutleie på Mendoza flyplass i Argentina

Sixt bilutleie på Mendoza flyplass i Argentina

Det er enkelt å bestille leiebil på Mendoza flyplass fra Sixt. Hos oss finner du kjøretøy for alle anledninger, og du kan velge mellom kategoriene sedan, stasjonsvogn, 4x4 og minibusser dersom dere er mange. Vi inkluderer fri kjørelengde i prisen, noe som kan komme godt med ettersom avstandene i Argentina kan være betydelige. Du kan velge tilleggsutstyr som GPS og ekstra sjåfør når du bestiller din leiebil på våre nettsider eller over telefon. Med Sixt bilutleie på Mendoza flyplass får du en fullverdig leiebilavtale tilpasset dine behov.
Hvordan skaffe leiebil på Mendoza flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Mendoza flyplass?

Flyplassens fulle navn er Governor Francisco Gabrielli internasjonale flyplass (MDZ), men er bedre kjent som El Plumerillo internasjonale flyplass. Vår skranke er lett å finne — bare følg skiltanvisningen når du har passert bagasjeutleveringen. Her vil en av våre dyktige medarbeidere vente på deg og gi deg førsteklasses service for at du raskt og effektivt skal kunne komme i gang med ditt leiebileventyr. Flyplassen ligger cirka 10 kilometer nordvest for Mendoza sentrum, på den østlige siden av Andesfjellene. Sixt sørger for at du får en leiebil fra ønsket bilkategori, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.
Få en smakebit på Argentinas velkjente vinområder Mendoza er hovedstaden i provinsen Mendoza, som ligger i det vestre Argentina, nær grensen til Chile. Byen har rundt 120 000 innbyggere, og omkring 1 million hvis man inkluderer områdene rundt. Med leiebil fra Mendoza flyplass kan du lett komme deg rundt til alle severdighetene i byen, som akvariet eller det historiske epletreet. Området er et mekka for aktive mennesker som vil gå på ski eller delta i andre aktiviteter i nærliggende Andes. Ta bilen ut til Mendoza-elven og bli med på rafting, eller kjør ut til en av de mange vingårdene i området. Gjør oppholdet enkelt og behagelig med leiebil fra flyplassen i Mendoza.
Show more

Greit å vite når du leier på Mendoza Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Mendoza Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Mendoza Flyplass må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mendoza Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Mendoza Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 130 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på Mendoza Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Mendoza Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Mendoza Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Mendoza Flyplass

Vis mer