Bilutleie på Cordoba Flyplass

 

Mest populære i Cordoba Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Cordoba Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Cordoba Flyplass-stasjon

Adresse

Av. la voz del interior 8500, X5008HMH Cordoba, Argentina
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:30 - 20:30

Våre tjenester ved Cordoba Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt tilbyr leiebiler fra Córdoba flyplass, som passer uavhengig av om du er på forretnings- eller fritidsreise. Vi har biler for alle reisekonstellasjoner og formål, og hos oss kan du velge mellom kategoriene sedan, stasjonsvogn, 4x4, minibusser, varebiler og lastebiler. Fri kjørelengde er inkludert i prisen, noe som kan komme godt med i Argentina der avstandene ofte er betydelige. Du kan også bestille tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåfør over telefon eller via våre nettsider når du foretar din reservasjon av leiebil. Med Sixt bilutleie fra Córdoba flyplass får du en komplett leiebilavtale.
Hvordan skaffe leiebil på Córdoba flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Córdoba flyplass?

Lufthavnens egentlige navn er Ingeniero Aeronáutico Ambrosio L.V. Taravella internasjonale flyplass (COR), men den er bedre kjent som Pajas Blancas. Flyplassen ligger 9 kilometer nordvest for Córdoba sentrum og er Argentinas tredje største. Følg skiltanvisningen når du har passert bagasjeutleveringen, og du vil lett finne frem til vår skranke der du vil bli godt mottatt av våre dyktige medarbeidere. På flyplassen i Córdoba kan du både hente og levere kjøretøyet tilbake når din reise er over. Sixt garanterer deg en leiebil innen booket bilkategori, men bilmodellen kan avvike avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Utforsk det sentrale Argentina med leiebil fra Córdoba flyplass

Utforsk det sentrale Argentina med leiebil fra Córdoba flyplass

Córdoba er hovedstad i provinsen Córdoba, og kan skilte med over 1 million innbyggere, noe som gjør den til landets nest største by. Med leiebil fra Córdoba flyplass kan du lett komme deg rundt for å beundre noen av byens godt bevarte monumenter og bygninger fra Spanias kolonisering. Jesuit Block Estancias av Córdoba er den mest kjente, som i år 2000 kom inn på den prestisjefylte verdensarvlisten til UNESCO. Ønsker du en pause fra storbylivet, kan en kjøretur til byen Candonga, cirka 40 kilometer nordover anbefales. Regionen her byr blant annet på vakkert turterreng og hesteridning.
Show more

Greit å vite når du leier på Cordoba Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Cordoba Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Cordoba Flyplass må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Cordoba Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Cordoba Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 77 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Cordoba Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Cordoba Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Cordoba Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Cordoba Flyplass

Vis mer