Bilutleie i Miami, FL

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Miami, FL

Leiebil i Miami Florida

Leiebil i Miami Florida

Sixt bilutleie i Miami tilbyr bilmodeller i mange prisklasser. Avhengig av hva som er formålet med leiebilen, har vi både luksusbiler, sportsbiler, biler i økonomiklassen for familier eller større varebiler og minibusser for transport av varer, personer og bagasje. Tilleggsutstyr som GPS og barneseter kan reserveres ved bestilling, og alle våre bilmodeller har fullforsikring og fri kjørelengde. Ettersom alle leiebilene i Miami skiftes ut hver sjette måned, er du sikret en bil med høy standard som gir deg stor kjøreglede i leieperioden.
Leiebiler i Miami

Leiebiler i Miami

Hvis du ønsker mer informasjon om leiebiltjenester fra Sixt bilutleie i Miami, kan du holde musepekeren over bildene. Og via vår reservasjonstjeneste på internett kan du sjekke hvilke bilmodeller som er tilgjengelige samt hvilke ekstratjenester som tilbys på stedet. Forhåndsbestilling online gir deg de beste prisene, og du sparer også tid ved ankomst på utleiekontoret. Bilen kan hentes på Miami International Airport eller ved et av våre bykontor, som for eksempel på Miami Beach eller Miami Downtown.
Opplev USA med leiebil fra Miami

Opplev USA med leiebil fra Miami

Miami ligger i solskinnsstaten Florida på østkysten av USA. Ved å leie en bil fra Sixt bilutleie, vil du virkelig kunne kjenne på %u201Dthe Florida feeling%u201D. Miami byr selvsagt på sol og strandliv, men har også en mengde attraksjoner og severdigheter. Designerhoteller, nattklubber og shoppingmuligheter kan friste for de voksne. I tillegg kan en smak av Cuba oppleves i bydelen Little Havana, der sigarrøyken ligger tett og du kan få med deg en romantisk opplevelse på en av bydelens mange sjarmerende restauranter. For barna kan Miami Seaquarium være svært aktuelt, og når du først er i Miami, er det ingen vei utenom å legge turen med barna til Walt Disney World. En kjøretur på 7 Mile Bridge, som tar deg helt til Key West, er vel verdt leiebilen i seg selv. Planlegg reisen i god tid, slik at du får mest mulig ut av tiden. Her er det mye å oppleve!
Show more
Greit å vite når du leier i Miami, FL
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Miami, FL?
For å leie en bil med SIXT ved Miami, FL må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Miami, FL.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Miami, FL?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Miami, FL. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 15386 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Miami, FL

Hva trenger jeg for å leie en bil i Miami, FL?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Miami, FL?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Miami, FL?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?