Bilutleie i Fort Lauderdale

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Fort Lauderdale

Leiebil i Fort Lauderdale

Leiebil i Fort Lauderdale

Sixt bilutleie i Fort Lauderdale tilbyr en lang rekke bilmodeller for enhver smak og enhver anledning. Skal du representere firmaet, har vi biler i luksusklassen, og om du skal ta med familien på sightseeing eller nyte byens mange muligheter, har vi biler med god bagasjeplass og plass til mange personer. Alle våre leiebilmodeller skiftes ut hvert halvår for å holde samme høye standard til enhver tid, og vi tilbyr tilleggstjenester som GPS og barneseter etter ditt behov.
Leiebil i Fort Lauderdale

Leiebil i Fort Lauderdale

For å få mer informasjon om Sixt bilutleie i Fort Lauderdale, kan du bevege musepekeren over bildene våre. Vår online bestillingsfunksjon gir deg oversikt over tilgjengelige bilmodeller og oppgraderinger. Ved å forhåndsbestille og betale leiebilen i Fort Lauderdale før avreise, er bilen klar til deg når du kommer. Du får også gode priser når du bestiller på nett, men du kan også reservere bil på vårt kontor på stedet. Bilen kan hentes på Hollywood internasjonale lufthavn i Fort Lauderdale.
Opplev USA med Sixt

Opplev USA med Sixt

Fort Lauderdale, som kalles Amerikas Venezia, ligger på østkysten i Florida i USA. Drar du hit bør du absolutt få med deg en tur med båt i de mange kanalene, som er stedets varemerke. Det kan imidlertid være en fordel med leiebil i Fort Lauderdale for å kunne oppleve så mye som mulig av denne byen. Shoppingmulighetene er uendelige, og det samme er de gastronomiske mulighetene. I stedet for å spise frokost på hotellet, kan du prøve Bahia Cabana, og mens du nyter maten, har du utsikt mot den største marinaen i Fort Lauderdale. Vil du oppsøke et kjøpesenter, kan du kjøre til verdens største outlet-varehus, Sawgrass Mill, som ligger en knapp mil fra hotellet. Om du reiser med barn, kan vi også anbefale Sawgrass Recreation Park, der du blant annet kan oppleve alligatorer på nært hold og se sumpene som Florida er så kjent for.
Show more
Greit å vite når du leier i Fort Lauderdale
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Fort Lauderdale?
For å leie en bil med SIXT ved Fort Lauderdale må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Fort Lauderdale.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Fort Lauderdale?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Fort Lauderdale. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 7840 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,6)
Veien til Sixt
(4,5)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Fort Lauderdale

Hva trenger jeg for å leie en bil i Fort Lauderdale?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Fort Lauderdale?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Fort Lauderdale?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?