Bilutleie i Los Angeles

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Los Angeles

Leiebil i Los Angeles

Leiebil i Los Angeles

Enten du er fastboende, forretningsreisende eller turist, har Sixt bilutleie i Los Angeles en bilmodell som passer dine ønsker og behov når du befinner deg i byen. Vi tilbyr luksusbiler av ulike modeller, som også kan leies med egen sjåfør, og vi har sportsbiler og personbiler for mange formål. Våre bilmodeller skiftes ut hver sjette måned, slik at de holder en kontinuerlig høy standard, og med fullforsikring og fri kjørelengde har du alle muligheter til å utforske denne spennende byen i eget tempo. GPS, barneseter og annet tilleggsutstyr kan inkluderes ved forespørsel. Ved å bevege musepekeren over bildene, vil du få mer informasjon om leiebil fra Sixt bilutleie i Los Angeles. Dersom du har spesifikke ønsker, kan du sjekke tilgjengelighet og forhåndsbestille leiebilen din via vår bestillingsfunksjon på Internett. Da kan du spare både penger og tid ved ankomst. Leiebilen i Los Angeles kan hentes på et av våre utleiekontorer byen. Du finnes oss blant annet på Los Angeles International Airport, i Beverly Hills og på Los Angeles Venice Beach.
Opplev Englenes by med Sixt

Opplev Englenes by med Sixt

Los Angeles ligger på den sørlige vestkysten i California, USA. Denne byen har et enormt spekter av opplevelser og attraksjoner å by på for både store som små. Du vil definitivt trenge en leiebil i Los Angeles når du besøker denne byen og forøvrig også denne delen av USA. Disneyland i Anaheim er en selvfølge når du reiser med barn, og det samme er Universal Studios Hollywood. L.A. Zoo i Griffith Park er også verdt et besøk. Los Angeles har et yrende liv av filmstjerner, sportsbiler, luksus og glamour, og en kjøretur i Beverly Hills er en attraksjon i seg selv for de fleste som ikke er bosatt der. Om du er kunstinteressert, vil Museum of Contemporary Art eller det enorme The Getty Center være spennende steder. Hollywood Wax Museum er enkelt å besøke, og om dere vil gi dere i kast med karuseller og tivoli, er fornøyelsesparken Six Flags Magic Mountain i Valencia nord for Los Angeles er fornøyelig opplevelse.
Show more
Greit å vite når du leier i Los Angeles
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Los Angeles?
For å leie en bil med SIXT ved Los Angeles må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Los Angeles.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Los Angeles?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Los Angeles. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 12529 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Los Angeles

Hva trenger jeg for å leie en bil i Los Angeles?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Los Angeles?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Los Angeles?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?