Bilutleie på Heilbronn

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Heilbronn-stasjon

Adresse

Salzstr. 186, 74076 Heilbronn, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
06:00 - 20:00
Lør
06:00 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Heilbronn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Heilbronn stasjon! Herfra har du muligheter til å få sett mye interessant når du kjører rundt i kjøretøyet vi skaffer deg, blant annet storbyene Stuttgart og Karlsruhe. Du finner oss i en kjempestor handlepark med alskens butikker og varehus du kan besøke, og det er flere hovedveier rett ved filialen vår. Mot øst er det mye villmark du kan ta nærmere i øyesyn når du har eget kjøretøy, og en dagstur til Frankrike er kanskje heller ikke å forakte. Lokaltoget i Heilbronn har stasjon bare noen hundre meter unna skranken vår, og i Heilbronn sentrum er det veldig mye fint å se og gjøre. Spør gjerne også våre lokalkjente ansatte om de beste stedene å besøke i denne delen av Tyskland.
Ved å leie bil i Heilbronn har du gjort ting enklere for deg selv

Ved å leie bil i Heilbronn har du gjort ting enklere for deg selv

Tenk hvor praktisk det ville være å ankomme Heilbronn med tog eller buss, og etter bare noen minutter kunne ha ditt eget kjøretøy! Det kan enkelt bli virkelighet når du prøver Sixt. Kategoriene våre passer også for de fleste anledninger, som for eksempel familiebiler til dagligdagse gjøremål og sportsmodeller for litt luksusfølelse. Videre er det kompaktbiler til gode priser, robuste firehjulstrekkere og minibusser så det ikke blir plassmangel. Med appen vår kan du bruke smarttelefonen din for å få valgt deg modell ved utlevering, og flere fine ekstragoder kommer alltid inkludert. Du kan enkelt ordne med gratis kansellering eller ombooking av bestillingen din, og praktiske tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra fører kan fort bli dine for mindre beløp. Sixt er klare til å behandle bestillingen så du kan leie bil i Heilbronn og se det du vil av Tyskland.
Show more
Greit å vite når du leier på Heilbronn
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Heilbronn?
For å leie en bil med SIXT ved Heilbronn må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Heilbronn.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Heilbronn?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 604 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på Heilbronn

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Heilbronn?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Heilbronn?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?