Bilutleie på Ludwigsburg Togstasjon

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Ludwigsburg Togstasjon-stasjon

Adresse

Pflugfelder Str. 17, 71636 Ludwigsburg, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:30 - 18:00
Lør - Søn
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Ludwigsburg Togstasjon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Ludwigsburg togstasjon! Ludwigsburg er en drømmedestinasjon for alle som liker arkitektur fra barokken. Her finner du tre flotte palasser omkranset av romantiske hager. Det mest kjente er Residenzschloss, som er det største slottet i Tyskland bygget i klassisk Versailles-stil. Vår stasjon ligger sentralt plassert på togstasjonen rett i nærheten av Residenzschloss. I området finner du mange spisesteder, hoteller og butikker, og med leiebil fra Ludwigsburg togstasjon har du full frihet til å utforske byen eller kjøre en tur til Stuttgart, som er en av de største byene i området. Fra Stuttgart lufthavn (STR) er det gode togforbindelser via sentralbanestasjonen. Med taxi fra flyplassen tar det rundt en halvtime til vår bilutleiestasjon.
Enkelt med leiebil fra Sixt i Ludwigsburg

Enkelt med leiebil fra Sixt i Ludwigsburg

Du kan leie bil på Ludwigsburg togstasjon til våre konkurransedyktige priser, og du kan velge mellom kjøretøy i kategoriene sedan, stasjonsvogn, SUV og varebiler. Noen av merkene vi har i bilparken vår her, er Volkswagen, Mercedes-Benz og Ford. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den bilmodellen du har sett på, men vi ordner alltid en bil i ønsket kategori. For en smidig utlevering kan du velge en tilgjengelig bilmodell med smarttelefonen din ved ankomst. Ønsker du å hente eller levere bilen utenom utleiestasjonens vanlige åpningstider, avtaler vi gjerne et passende tidspunkt. Kommer du om vinteren, bør du få med deg det stemningsfulle julemarkedet som rigges til på den flotte markedsplassen! Vi sørger for at leiebilen din har vinterdekk uten ekstra kostnad. Skal du reise videre til en skidestinasjon i Tyskland, kan du også leie skistativ hos oss. Vi gir deg en god kjøreopplevelse i Ludwigsburg!
Show more
Greit å vite når du leier på Ludwigsburg Togstasjon
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Ludwigsburg Togstasjon?
For å leie en bil med SIXT ved Ludwigsburg Togstasjon må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ludwigsburg Togstasjon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Ludwigsburg Togstasjon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 568 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,1)

Vanlige spørsmål om leie på Ludwigsburg Togstasjon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Ludwigsburg Togstasjon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Ludwigsburg Togstasjon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?