Bilutleie på Waiblingen

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Waiblingen-stasjon

Adresse

Alter Postplatz 13, 71332 Waiblingen, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved Waiblingen

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til vår Sixt bilutleie i Waiblingen, en liten by utenfor Stuttgart i Tyskland. Du finner oss rett ved siden av den sentrale togstasjonen i Waiblingen, bare følg Bahnhofstrasse helt ned til Alter Postplatz, og du finner vår filial på høyre side av veien. Det er også bussholdeplasser omtrent hundre meter fra stasjonen vår. Sixt er det perfekte valget når du trenger en leiebil i Waiblingen, enten du er på ferietur med familien eller trenger en praktisk leiebil på forretningsreisen. Vår stasjon ligger i gangavstand til den flotte Michaels kirken som kan være fin å få med seg, og ta deg gjerne en avslappende spasertur i sentrum før du kjører videre. Med en leiebil i Waiblingen har du ubegrenset kjørelengde, så hvorfor ikke utnytte muligheten til å se de flotte slottene i Ludwigsburg eller kjøre helt ned til Schwarzwald, også kjent som den svarte skogen. Vår stasjon ligger også praktisk plassert for et besøk i storbyen Stuttgart, og med en leiebil fra vår stasjon i Waiblingen kan du stole på godt utvalg og ypperlig service!
Utforsk det sydlige Tyskland med leiebil

Utforsk det sydlige Tyskland med leiebil

Når du leier en bil fra vår Sixt stasjon i Waiblingen har du også muligheten til å velge mellom en rekke ekstratjenester som gjør ferie- eller jobbreisen så behagelig og enkel som mulig. Vi anbefaler deg å bestille en bil med navigasjonssystem sånn at du finner enkelt fram både inni og utenfor Waiblingen. Hos oss finner du leiebiler som dekker alle behov, enten du ønsker en praktisk og økonomisk kompaktbil eller en større stasjonsvogn eller varebil. Vi har også 4x4 tilgjengelig for de som ønsker noe mer robust når de skal utforske de tyske skogene rundt Waiblingen. Vær oppmerksom på at vi kun garanterer bilkategori og ikke en spesifikk bilmodell.
Show more
Greit å vite når du leier på Waiblingen
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Waiblingen?
For å leie en bil med SIXT ved Waiblingen må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Waiblingen.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Waiblingen?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Waiblingen

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Waiblingen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Waiblingen?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?