Bilutleie i Hamburg

 

Mest populære i Hamburg

*Prisene ble beregnet den 06.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Hamburg Flyplass som starter den 13.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Hamburg

Bilutleie hos Sixt i Hamburg

Bilutleie hos Sixt i Hamburg

Sixt bilutleie er godt representert i Hamburg. Vi har 16 kontorer over hele byen, blant annet på flyplassen og togstasjonene. Kommer du med fly så er vår filial i terminal 2 på flyplassen i Hamburg og det er åpent fra tidlig morgen til midnatt hver eneste dag. Retur av leiebilen kan skje når som helst på døgnet.Sixt bilutleie Hamburg finner du også i jernbanestasjonene Hauptbahnhof og Altona og ved kjente landemerker som Reeperbahn og Hafencity, samt i mange andre bydeler. Sixt tilbyr leiebil i Hamburg i flere forskjellige kategorier. Valget står mellom varebiler eller personbiler, for eksempel en sportsbil eller en cabriolet. Vi har også et godt utvalg i stasjonsvogner, SUV og firehjulstrekkere. Ved bilutleie i Hamburg kan du også leie bil med en smarttelefon eller du kan ha glede av ekspress-skranken.
Dette kan du gjøre i Hamburg med leiebil

Dette kan du gjøre i Hamburg med leiebil

En leiebil i Hamburg gir deg fleksibilitet både til å utforske storbyen selv og områdene rundt. Tyskland er kjent for effektive og flotte veisystemer og landets nordligste storby er intet unntak. Byen er omgitt av vann og innsjøer, som mange mener oppleves best med egen transport. Vil du ut av byen så kan du leie bil og kjøre til mange spennende byer. Felles for alle er at de kan nåes på Autobahn, det unike motorveisystemet andre land misunner Tyskland. En by som ligger under en time unna er Hansabyen Lübeck og like ved har du feriestedene langs Østersjøen. Litt over en time den andre veien finner du storbyen Bremen og sørover er det bare litt lenger til Hannover. Innimellom finner du mange sjarmerende småbyer og det vil kanskje overraske deg at her finnes det også mange naturreservater, som er enklest å nå ved å leie bil. Et eksempel er Niedersächsische Elbtalaue, som er et biosfære reservat ved elven Elben.
Show more

Greit å vite når du leier i Hamburg

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Hamburg?
For å leie en bil med SIXT ved Hamburg må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hamburg.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Hamburg?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Hamburg. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 13521 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,4)
Overlevering av kjøretøy
(4,3)

Vanlige spørsmål om leie i Hamburg

Hva trenger jeg for å leie en bil i Hamburg?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Hamburg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Hamburg?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?