Bilutleie i Köln

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Köln

Hvordan skaffe leiebil i Köln?

Hvordan skaffe leiebil i Köln?

Det kan fort vise seg å bli en nødvendighet med leiebil i Köln, ettersom det er Tysklands fjerde største by. Med buss og tog kan det nemlig fort bli trangt om plassen, men med ditt eget kjøretøy har du full bevegelsesfrihet samtidig som du sparer mye tid. Velger du Sixt, er du sikret et topp moderne kjøretøy til konkurransedyktige priser, og på våre stasjoner vil du møte serviceinnstilte ansatte som med glede vil gi deg eventuelle reisetips. Her finner du alt hva hjertet kan begjære av bilmodeller, lastebiler, familiebiler, luksusbiler og økonomibiler, og dermed vil du få alle behov tilfredsstilt med Sixt.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Köln og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. GPS er også et smart ekstravalg, ettersom storbyer ofte har intrikate veinett. Vi har også barneseter for de minste i familien, og du får alltid en forsikret bil med Sixt. De fleste av våre modeller lar deg bli godt kjent med byen, ettersom du får ubegrenset kjørelengde. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve i Köln med leiebil

Hva du kan oppleve i Köln med leiebil

Begynn gjerne reisen med en rundtur for å få et overblikk over byen, og i sentrum er det store muligheter for gourmetopplevelser og førsteklasses shopping. Få med deg hvor de største kirkene ligger på bykartet og besøk dem etter tur med leiebilen, samt de 3 imponerende byportene som gjenstår. I Hohe Strasse kan du få øye på mange fristende butikker mens du kjører gatelangs, og ta deg en kjøretur over en av de mange broene som krysser Rhinen. Med Sixt bilutleie i Köln blir mulighetene straks flerfoldige.
Show more
Greit å vite når du leier i Köln
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Köln?
For å leie en bil med SIXT ved Köln må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Köln.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Köln?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Köln. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 9546 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Veien til Sixt
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Köln

Hva trenger jeg for å leie en bil i Köln?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Köln?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Köln?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?