Bilutleie i Mugla

 

Mest populære i Mugla

*Prisene ble beregnet den 06.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Dalaman Flyplass som starter den 13.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Mugla

Hvordan skaffe leiebil i Muğla?

Hvordan skaffe leiebil i Muğla?

Muğla er en middels stor by med rundt 60 000 innbyggere, og den ligger fredelig tilbaketrukket fra de store turistmassene rundt 3 mil fra Gökovabukten sørvest i Tyrkia. Med leiebil i Muğla fra Sixt vil du kunne utforske Muğla-provinsen etter eget ønske, og vi kan tilby flere stasjoner i nærheten med et godt utvalg av kjøretøy til konkurransedyktige priser. Vi har både økonomibiler, sportsbiler og firehjulstrekkere, og strekker oss langt for å gi deg en god leiebilopplevelse i en av Tyrkias vakreste regioner. Velkommen til Sixt bilutleie i Muğla!Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Muğla-provinsen og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Her på nettsidene kan du forhåndsreservere leiebilen på det hentepunktet du ønsker, tilpasse bilen med ekstrautstyr som barneseter og GPS, samt fullføre bestillingen slik at bilen står klar til deg ved ankomst. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Muğla Med Muğla by som utgangspunkt har du hele Muğla-provinsen med kystbyer og innlandsdestinasjoner innenfor rekkevidde når du disponerer eget kjøretøy. Med leiebil i Muğla bør du legge turen til den såkalte blå lagune, Ölüdeniz-stranden, dersom du vil ha vakkert blått hav og sandstrand. Er du av den aktive typen, kan paragliding fra Babadağ-fjellene være midt i blinken. For barna er en av de mange vannparkene i provinsen attraktive, og en av dem har også delfinoppvisninger. Ta også den vel to timers kjøreturen innover i landet til Pamukkale hvor du finner de verdensberømte hvite kalksteinene med de varme kildene. Om du vil ha flere reisetips i området, er vi i Sixt bilutleie behjelpelige med råd og veiledning, og vi ønsker deg et riktig godt opphold her i Muğla.
Show more

Greit å vite når du leier i Mugla

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Mugla?
For å leie en bil med SIXT ved Mugla må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mugla.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Mugla?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Mugla. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 320 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Mugla

Hva trenger jeg for å leie en bil i Mugla?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Mugla?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mugla?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Mugla

Vis mer