Bilutleie på Dalaman Flyplass

 

Mest populære i Dalaman Flyplass

*Prisene ble beregnet den 06.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Dalaman Flyplass som starter den 13.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Dalaman Flyplass-stasjon

Adresse

Ege Mh HL Bas Mudurlugu No. 23 Z030 Nolu Mahal, 48780 Mugla, Tyrkia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 23:00
Helligdager
08:00 - 23:00

Våre tjenester ved Dalaman Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Det er enkelt å reise langs Tyrkias vakre riviera i sør med en leiebil fra Dalaman nasjonale flyplass. Vi har kjøretøy og ekstragoder som gjør oppholdet ditt i Dalaman skreddersydd til dine ønsker og behov, og prisene våre er vanskelige å matche. Kategoriene Sixt tilbyr her er økonomibiler til lave priser, familiebiler, solide 4x4 for kupert terreng eller luksusmodeller for ekstra komfort. Medberegnet i prisen får du flere nyttige ekstragoder som tredjepartforsikring og air condition, og oppgraderinger som barnesete og navigasjonssystem kan bestilles for en rimelig penge.
Hvordan skaffe leiebil på Dalaman nasjonale flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Dalaman nasjonale flyplass?

Flyplassen i Dalaman (DLM) ligger like ved sjøen, en ca. 15 minutters kjøretur unna Dalaman sentrum. Når flyet ditt lander, er det kun noen minutters gange til vårt team i bilutleieområdet på lufthavnen. De vil hjelpe deg med å komme raskt i gang med ditt leiebilopphold. Her kan du slippe å tenke på klokkeslett og åpningstider, siden du kan hente og levere bilen når det enn måtte passe deg. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Oppdag Tyrkias sørkyst med leiebil fra Dalaman nasjonale flyplass

Oppdag Tyrkias sørkyst med leiebil fra Dalaman nasjonale flyplass

I det sørlige Tyrkia ligger det mange destinasjoner som innbyr til badeliv, og disse kan du enkelt besøke når du disponerer ditt eget kjøretøy fra Sixt. Kjører du vestover, vil du få utsikt mot kjente ferieøyer som Rhodos og Kos. Langs kysten er det også både store byer og små landsbyer du kan besøke, og alle har sitt eget særpreg. Som vanlig i Tyrkia er det mange historiske ruiner du kan iaktta, og landskapet er svært kupert med åser som gir deg nydelig utsikt ut over havet. Sixt bilutleie på Dalaman nasjonale flyplass har alt du trenger for et vellykket og komfortabelt opphold.
Show more

Greit å vite når du leier på Dalaman Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Dalaman Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Dalaman Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dalaman Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Dalaman Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 145 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på Dalaman Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Dalaman Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Dalaman Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Dalaman Flyplass

    Vis mer