Bilutleie
Kayseri
Kollaps
Tyrkia // Kayseri
Endre personlige detaljer

Leiebil Kayseri: Sixt Bilutleie online

Kayseri er beliggende omtrent midt i Tyrkia og er en stor, industrialisert by med over 1 million innbyggere. Med leiebil i Kayseri befinner du deg midt i smørøyet og har frihet til å reise som du ønsker i dette spennende landet, som er preget av historie, kultur og vakker natur. Vi i Sixt tilbyr personbiler og stasjonsvogner til vært konkurransedyktige priser, og har topp moderne bilmodeller med forsikring og ekstrautstyr etter ønske. Sixt bilutleie i Kayseri ønsker deg velkommen til en hyggelig leiebilopplevelse!

 
 • Kayseri Flyplass Domestic

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  38010 Kayseri

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Kayseri Internasjonal Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Boztepe Mah
  38010 Kayseri

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Kayseri?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Kayseri og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Vi anbefaler deg å forhåndsbestille leiebil via våre nettsider — på den måten sparer du både penger og tid når du kommer og henter kjøretøyet ditt. Vi utstyrer våre biler med air condition for at du skal nyte kjøreturen selv i høye temperaturer, og ekstratjenester som GPS eller barneseter kan være praktisk å ha. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Kayseri

Hvis du verdsetter storslagne naturopplevelser, bør du sette av en hel dag til å kjøre til Kapuzbasi-vannfallene. Kayseri ligger også ved foten av den utdødde vulkanen Erciyes, der ekstremsportutøvere kan teste klatreferdighetene opp til 3 916 m.o.h. Bare en times biltur unna finner du også Göreme nasjonalpark og Kappadokia, der landskapet med de vulkanske steinformasjonene virkelig kommer til sin rett dersom du ser det fra luften i en varmluftsballong. Her finner du også underjordiske ganger og hus hugget ut i fjellet, og området står på UNESCOs verdensarvliste. Med Sixt bilutleie i Kayseri får du muligheten til å oppleve Tyrkias særpreg i ditt eget tempo, og vi gir deg gjerne flere reisetips når du henter bilen din på Kayseri Erkilet internasjonale lufthavn (ASR).

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service