Bilutleie på Antalya Int. Flyplass

 

Mest populære i Antalya Int. Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Antalya Int. Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Antalya Int. Flyplass-stasjon

Adresse

Antalya Havalimani, 07100 Antalya, Tyrkia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdager
07:00 - 23:00

Våre tjenester ved Antalya Int. Flyplass

Sixt bilutleie på Antalya internasjonale flyplass, Tyrkia

Sixt bilutleie på Antalya internasjonale flyplass, Tyrkia

Bestill en leiebil fra Antalya internasjonale flyplass hos Sixt og nyt Tyrkias kystlinje i ditt eget tempo og med full bevegelsesfrihet. Vi har kategorier som passer både for forretningsreisende og turister, som økonomibiler, familiebiler og 4x4, eller du kan nyte en ekstra komfortabel kjøreopplevelse i en cabriolet eller sportsbil. Med 400 kilometer gratis kjørelengde kan du tilbakelegge lange avstander helt uten ekstra kostnader, og air condition er alltid et kjærkomment ekstragode i sommervarmen. Velg deg andre oppgraderinger som GPS og ekstra sjåfør for et lite ekstrabeløp på våre nettsider.
Hvordan skaffe leiebil på Antalya internasjonale flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Antalya internasjonale flyplass?

Antalya lufthavn (AYT) befinner seg en knapp mil øst for bykjernen, og dermed tar det bare 15 minutter med leiebil å komme seg til alle områdets severdigheter. Du finner enkelt frem til vår oransje skranke etter at du har hentet bagasjen, og våre medarbeidere sørger for at leiebilen din står klar akkurat slik du har forhåndsreservert den. På flyplassen kan du både hente og levere bilen til alle døgnets tider, og Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori. En spesifikk bilmodell derimot er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Antalya flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Antalya flyplass

Antalya er et av de viktigste sentrene på den såkalte tyrkiske rivieraen, og har mange historiske steder beliggende omkring. I gamlebyen finner du blant annet en gammel befestet romersk havn kalt Yat Limani, samt Hidirlik-tårnet med nydelig utsikt over havnen og marinaen. Ta hele familien med til Aqualand, en stor vannpark som også har deilige strender, og Migros MMM er et stort shoppingkompleks med en egen matseksjon full av amerikanskinspirerte spisesteder. Fra Antalya by er du heller ikke langt unna mange av de andre populære badebyene langs Middelhavskysten. Se det beste av Tyrkias sørlige og vestlige kyst med Sixt bilutleie fra Antalya flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Antalya Int. Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Antalya Int. Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Antalya Int. Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Antalya Int. Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Antalya Int. Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 261 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Antalya Int. Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Antalya Int. Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Antalya Int. Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Antalya Int. Flyplass

Vis mer