Bilutleie i Antalya

 

Mest populære i Antalya

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Antalya Int. Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Antalya

Hvordan skaffe leiebil i Antalya?

Hvordan skaffe leiebil i Antalya?

Ved Tyrkias sørlige Middelhavskyst ligger den ettertraktede sommerbyen Antalya. I de travle sommermånedene blir byens innbyggertall mer enn fordoblet og byen forvandles til en ferieby av de sjeldne. Leiebil i Antalya er svært praktisk for å kunne oppdage byen og resten av den tyrkiske rivieraen på en enkel og komfortabel måte. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra vår topp moderne bilpark. Lei en bensingjerrig økonomibil eller prøv en luksuriøs kabriolet om du vil gjøre stas på deg selv og ditt reisefølge. Du finner Sixt bilutleie på Antalya flyplass, både på den internasjonale og nasjonale terminalen. Herfra er det bare å kaste seg i bilen og kjøre den korte turen inn til Antalya by. Hos Sixt er alle våre biler tredjepartsforsikret og de fleste av våre modeller kommer også med air condition som kommer godt med i det hete klimaet. Gjennom våre brukervennlige nettsider kan du bestille ekstra tilleggstjenester som GPS, ekstra sjåfør eller barneseter hvis du reiser med barn. Vi garanterer at du får en bil fra samme kategori som du har valgt, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.
Oppdag den tyrkiske rivieraen med leiebil i Antalya

Oppdag den tyrkiske rivieraen med leiebil i Antalya

Omgitt av bratte klipper, fjell og skog, har Antalya mer enn bare strender og historiske ruiner å by på. Med sin strategiske plassering omtrent midt på Tyrkias sørlige Middelhavskyst, er populære feriedestinasjoner som Kemer og Side kun en liten times biltur unna. I Antalya by er det også mye å oppleve. Foruten å ha rykte på seg for å ha noen av Middelhavets reneste strender, kan du også nyte godt av alt det denne storbyen har å by på av kulturelle og historiske skatter. I gamlebyen Kaleici finner du verneverdige hus med tyrkiske og greske røtter, og i de mange historiske museene, kan du se arkeologiske funn fra Anatolias historie. Med Sixt bilutleie i Antalya har du nøkkelen til et spennende tyrkisk ferieparadis.
Show more

Greit å vite når du leier i Antalya

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Antalya?
For å leie en bil med SIXT ved Antalya må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Antalya.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Antalya?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Antalya. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 320 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Antalya

Hva trenger jeg for å leie en bil i Antalya?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Antalya?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Antalya?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Antalya

Vis mer