Bilutleie på Antalya Domestic Flyplass

 

Mest populære i Antalya Domestic Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Antalya Domestic Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Antalya Domestic Flyplass-stasjon

Adresse

Antalya Havalimani, 07100 Antalya, Tyrkia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdager
07:00 - 23:00

Våre tjenester ved Antalya Domestic Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Du har kommet til rett sted hvis du er ute etter full reisefrihet i det sørlige Tyrkia. Sixt sitt utvalg av leiebiler på Antalya innenlandsflyplass består av familiebiler til praktisk bruk, økonomibiler til hyggelige priser, 4x4 for en mer behagelig kjøretur eller smekre sportsbiler hvis du vil unne deg selv litt luksus. Air condition er inkludert og er ofte uunnværlig i solsteken, og tenker du deg ut på langtur anbefaler vi at du oppgraderer til ubegrenset kjørelengde. For en optimal kjøretur kan du alltid legge til oppgraderinger som GPS og barnesete som enkelt kan bestilles når du foretar din reservasjon hos Sixt bilutleie på Antalya innenlandsflyplass.
Hvordan leie bil på Antalya innenlandsflyplass?

Hvordan leie bil på Antalya innenlandsflyplass?

Antalya innenlandsflyplass er en del av Antalya internasjonale flyplass (AYT) som er av de travleste i hele Tyrkia med nesten 30 millioner reisende hvert år. Grunnet størrelsen har denne lufthavnen en egen del for bilutleiefirmaer, så bare følg skiltingen for å finne Sixt sin skranke på Antalya innenlandsflyplass. Vi gjør det vi kan for å gi våre kunder mest mulig fleksibilitet, og tilbyr blant annet at du både kan hente og levere kjøretøyet tilbake når det enn måtte passe deg etter avtale. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Opplev Tyrkias vakre riviera i sør

Opplev Tyrkias vakre riviera i sør

Spesielt i sommersesongen blir Antalya ekstra travel, men med leiebil fra Antalya innenlandsflyplass kan du glede deg over å være helt uavhengig av chartertrafikken. Tyrkia har en nydelig kystlinje i sør som du kan utforske med et eget kjøretøy til disposisjon, der både storbyer som Antalya og mindre steder har en helt egen atmosfære. Med Tyrkias spennende historie, kan du også i denne regionen finne mange interessante monumenter og ruiner. Sixt bilutleie på Antalya innenlandsflyplass venter på å kunne hjelpe deg i gang med din Tyrkiareise.
Show more

Greit å vite når du leier på Antalya Domestic Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Antalya Domestic Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Antalya Domestic Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Antalya Domestic Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Antalya Domestic Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 59 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,4)
På Sixt-stasjonen
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie på Antalya Domestic Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Antalya Domestic Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Antalya Domestic Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Antalya Domestic Flyplass

Vis mer