Bilutleie
Antalya Domestic Flyplass
Kollaps
Tyrkia // Antalya // Antalya nasjonale flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Antalya innenlandsflyplass: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Antalya Havalimani
  07100 Antalya TR +90-8502222000
 
Stasjonstype: flyplass
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00
 
 

Du har kommet til rett sted hvis du er ute etter full reisefrihet i det sørlige Tyrkia. Sixt sitt utvalg av leiebiler på Antalya innenlandsflyplass består av familiebiler til praktisk bruk, økonomibiler til hyggelige priser, 4x4 for en mer behagelig kjøretur eller smekre sportsbiler hvis du vil unne deg selv litt luksus. Air condition er inkludert og er ofte uunnværlig i solsteken, og tenker du deg ut på langtur anbefaler vi at du oppgraderer til ubegrenset kjørelengde. For en optimal kjøretur kan du alltid legge til oppgraderinger som GPS og barnesete som enkelt kan bestilles når du foretar din reservasjon hos Sixt bilutleie på Antalya innenlandsflyplass.

Hvordan leie bil på Antalya innenlandsflyplass?

Antalya innenlandsflyplass er en del av Antalya internasjonale flyplass (AYT) som er av de travleste i hele Tyrkia med nesten 30 millioner reisende hvert år. Grunnet størrelsen har denne lufthavnen en egen del for bilutleiefirmaer, så bare følg skiltingen for å finne Sixt sin skranke på Antalya innenlandsflyplass. Vi gjør det vi kan for å gi våre kunder mest mulig fleksibilitet, og tilbyr blant annet at du både kan hente og levere kjøretøyet tilbake når det enn måtte passe deg etter avtale. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Opplev Tyrkias vakre riviera i sør

Spesielt i sommersesongen blir Antalya ekstra travel, men med leiebil fra Antalya innenlandsflyplass kan du glede deg over å være helt uavhengig av chartertrafikken. Tyrkia har en nydelig kystlinje i sør som du kan utforske med et eget kjøretøy til disposisjon, der både storbyer som Antalya og mindre steder har en helt egen atmosfære. Med Tyrkias spennende historie, kan du også i denne regionen finne mange interessante monumenter og ruiner. Sixt bilutleie på Antalya innenlandsflyplass venter på å kunne hjelpe deg i gang med din Tyrkiareise.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00

Kontakt

Sixtstasjon Antalya Domestic Flyplass AYTO02 Antalya Havalimani 07100 Antalya 36.900833, 30.794722 +90-8502222000

Sixtstasjon Antalya Domestic Flyplass AYTO02

Antalya Havalimani
07100 Antalya
 
Telefon +90-8502222000

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service