Bilutleie
Antalya
Kollaps
Tyrkia // Antalya
Endre personlige detaljer

Leiebil Antalya: Sixt Bilutleie online

Ved Tyrkias sørlige Middelhavskyst ligger den ettertraktede sommerbyen Antalya. I de travle sommermånedene blir byens innbyggertall mer enn fordoblet og byen forvandles til en ferieby av de sjeldne. Leiebil i Antalya er svært praktisk for å kunne oppdage byen og resten av den tyrkiske rivieraen på en enkel og komfortabel måte. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra vår topp moderne bilpark. Lei en bensingjerrig økonomibil eller prøv en luksuriøs kabriolet om du vil gjøre stas på deg selv og ditt reisefølge.

 
 • Antalya nasjonale flyplass

  Sixt Bilutleie
  Antalya Havalimani
  07100 Antalya

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Antalya internasjonale flyplass

  Sixt Bilutleie
  Antalya Havalimani
  07100 Antalya

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Antalya?

Du finner Sixt bilutleie på Antalya flyplass, både på den internasjonale og nasjonale terminalen. Herfra er det bare å kaste seg i bilen og kjøre den korte turen inn til Antalya by. Hos Sixt er alle våre biler tredjepartsforsikret og de fleste av våre modeller kommer også med air condition som kommer godt med i det hete klimaet. Gjennom våre brukervennlige nettsider kan du bestille ekstra tilleggstjenester som GPS, ekstra sjåfør eller barneseter hvis du reiser med barn. Vi garanterer at du får en bil fra samme kategori som du har valgt, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.

Oppdag den tyrkiske rivieraen med leiebil i Antalya

Omgitt av bratte klipper, fjell og skog, har Antalya mer enn bare strender og historiske ruiner å by på. Med sin strategiske plassering omtrent midt på Tyrkias sørlige Middelhavskyst, er populære feriedestinasjoner som Kemer og Side kun en liten times biltur unna. I Antalya by er det også mye å oppleve. Foruten å ha rykte på seg for å ha noen av Middelhavets reneste strender, kan du også nyte godt av alt det denne storbyen har å by på av kulturelle og historiske skatter. I gamlebyen Kaleici finner du verneverdige hus med tyrkiske og greske røtter, og i de mange historiske museene, kan du se arkeologiske funn fra Anatolias historie. Med Sixt bilutleie i Antalya har du nøkkelen til et spennende tyrkisk ferieparadis.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service